logo cat
mag logo
mag cityrider

ΒΙΚΕΙΤ New Models Catalog 2019

 

Όλα τα νέα μοντέλα της χρονιάς! 

 Για 4η συνεχόμενη χρονιά, ο κατάλογος "New Models"  που εκδίδεται ηλεκτρονικά από το BIKEIT, είναι γεγονός! Για το 2019, στον κατάλογο συμπεριλαμβάνονται  277 νέα μοντέλα, τα οποία παρουσιάζονται αναλυτικά  σε 474 σελίδες, αποτελώντας έτσι, τον σημαντικότερο οδηγό αγοράς της χρονιάς.

Η χρονιά των Adventure μοτοσυκλετών είναι το 2019, με την μεσαία κατηγορία να αναγεννιέται και την μεγάλη να ανοίγει και άλλο τα φτερά της. Πολλά concept, πολλά ηλεκτρικά, πολλά scooter και ρετρό, και φυσικά η ''δική'' μας, ελληνική DNA DCR-018, που τράβηξε τα βλέμματα στο σαλόνι μοτοσυκλέτας EICMA στο Μιλάνο.

Όλα τα νέα μοντέλα είναι χωρισμένα σε κατηγορίες, Street, Νaked και Supermoto, Adventure, Custom ή Ρετρό, Scooters και Off Road αλλά και Concept, έτσι ώστε να βρείτε ακριβώς αυτό που θέλετε, στην κατηγορία που επιθυμείτε.

Όπως πάντα, με ενεργό link παραπομπής στο website www.bikeit.gr ώστε να απολαύσετε την πλήρη ανάλυση και όλο το φωτογραφικό υλικό για το κάθε μοντέλο ξεχωριστά.

Ο νέος διαδραστικός κατάλογος, ο σημαντικότερος κατάλογος με τις μοτοσυκλέτες του 2019, εκδίδεται και διαβάζεται ηλεκτρονικά, και είναι φυσικά, απολύτως ΔΩΡΕΑΝ.

Κάντε κλικ τώρα και απολαύστε τον σε κάθε συσκευή, pc, tablet ή κινητό. Καλή ανάγνωση!

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon