logo cat
mag logo
mag cityrider

Rider's Gear Catalog 2018

 

 Ο απόλυτος οδηγός αγοράς εξοπλισμού & αξεσουάρ αναβάτη!

 

Ο νέος διαδραστικός κατάλογος του BIKEIT!, “Rider's Gear Catalog 2018”  είναι ήδη online, μεγαλύτερος και πλουσιότερος από ποτέ! Με περισσότερα από 400 προϊόντα επώνυμων εταιριών και καταστημάτων, ο “Rider's Gear Catalog 2018” αποτελεί τον απόλυτο οδηγό αγοράς για τον αναβάτη που θέλει να γνωρίζει τα σημαντικότερα προϊόντα της αγοράς για τον εξοπλισμό του, όποια και αν είναι τα κριτήρια αναζήτησής αλλά και το budget του.

Χώμα, άσφαλτος, ταξίδι, καθημερινή μετακίνηση με στιλ και άποψη, αγώνες. Στο νέο κατάλογο του BIKEIT! θα τα βρείτε όλα, ένα μόλις κλικ μακριά από τις οθόνες σας!  

bikeit riders gear catalog 2018

Οδηγήστε την μοτοσυκλέτα σας με ασφάλεια, ανακαλύπτοντας μέσα στις εφτά κατηγορίες, αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και το budget σας: Κράνη, Jacket, Παντελόνια, Μπότες, Γάντια, Casual ένδυση και Off Road, με μεγάλες φωτογραφίες, πλήρες κείμενο με ανάλυση αλλά και ενεργά link τα οποία οδηγούν σε περισσότερες φωτογραφίες ή στο κατάστημα του εμπόρου. Ανακαλύψτε τα τώρα πατώντας στο παρακάτω link ή στην φωτογραφία που θα βρείτε μέσα στο άρθρο:

Καλή ανάγνωση και καλές αγορές!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon