logo cat
mag logo
mag cityrider

BIKEIT e-Magazine, 102ο τεύχος, Ιανουάριος 2024

Νέα χρονιά με ελπίδα

Έχουμε περάσει στην δεύτερη ‘’100στάδα’’ ζωής και ανανεωμένοι συνεχίζουμε να σας τροφοδοτούμε με δίτροχη επικαιρότητα.

Ταξιδεύουμε στην Ισπανία για δύο παρουσιάσεις:

  • Της νέας Triumph Tiger 900 Rally Pro Που ανανεώνεται σημαντικά, κερδίζει δύναμη και εξοπλισμό και εδραιώνεται στην κατηγορία των adventure 900.
  • Του νέου adventure κράνους της Arai, Tour X 5, που με νέο κέλυφος, νέα εσωτερικά και νέα τεχνολογία, υπόσχεται κορυφαία ασφάλεια στο κεφάλι του αναβάτη.

Οδηγούμε το νέο scooter της Suzuki, Burgman Street 125 EX, το οποίο επανέρχεται στην γκάμα δίνοντας ώθηση στην ιαπωνική φίρμα που δείχνει ορεξάτη για την νέα χρονιά.

Οδηγούμε το νέο adventure scooter της SYM, ADX 125, το οποίο ανοίγει νέους – χωμάτινους αυτή τη φορά – δρόμους, στην εταιρία, δείχνοντας με το καλημέρα τις διαθέσεις του ξεπουλώντας στην ελληνική αγορά.

Δοκιμάζουμε το νέο Voge 525 ACX, την scrambler εκδοχή μίας μοτοσυκλέτας που έχει κυριαρχήσει στις μεσαίες adventure και με νέο χαρακτήρα, ξεκινάει μία ενδοοικογενειακή μάχη!

Ταξιδεύουμε στην Ισπανία ώστε να πάρουμε την πρώτη γεύση από την οδήγηση της νέας υβριδικής Kawasaki Ninja 7 Hybrid που ουσιαστικά, θέτει νέες βάσεις για όλους τους κατασκευαστές.

Οδηγούμε την Honda Africa Twin 1100 Adventure Sports με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων και ανακαλύπτουμε τις sport διαθέσεις μίας μοτοσυκλέτας που έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα στην χώρα μας

Τουρισμός με άγριες διαθέσεις στην σέλα της KTM 1290 Super Duke GT, μίας μοτοσυκλέτας που φτιάχτηκε για να καλύπτει αποστάσεις και να οδηγείται ταυτόχρονα σε superbike ρυθμούς, με την ίδια ευκολία!

Ταξιδεύουμε στην Σιβηρία, στο 4ο μέρος του ταξιδιωτικού SYM Siberia.

Ταξινομήσεις, νέα προϊόντα, νέα από όλο τον κόσμο, ολοκληρώνουν άλλο ένα κορυφαίο τεύχος!

Διαβάστε το τώρα ΔΩΡΕΑΝ!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ BIKEIT