logo cat
mag logo
mag cityrider

BIKEIT e-Magazine, 98o τεύχος, Σεπτέμβριος 2023

Έτοιμοι για οδήγηση!

Γυρίσαμε και ετοιμαζόμαστε να οδηγήσουμε όλες τις μοτοσυκλέτες adventure σε μία κορυφαία εκδήλωση, το 2ο Adventure Meeting!

Στο τεύχος 98 παρουσιάζουμε το δεύτερο μέρος του αφιερώματος στα scooter του 2023 και τις επιλογές που έχει ο κάθε αναβάτης ανάμεσα σε αυτά.

Ταξιδεύουμε στην Σαρδηνία για να συμμετάσχουμε σε ‘’αγώνα’’ ανάβασης για την παρουσίαση του νέου KTM 890 SMT που επανέρχεται δυναμικά με απεριόριστες δυνατότητες!

Πεταγόμαστε μέχρι την Ιταλία για να οδηγήσουμε την νέα γενιά enduro της TM Racing, στην πρώτη παγκόσμια δημοσιογραφική παρουσίαση που διοργάνωσε το ιταλικό εργοστάσιο στην καριέρα του!

‘’Προσγειωνόμαστε’’ στην σέλα του Yamaha ΧΜΑΧ 125 και απολαμβάνουμε ποιοτική μετακίνηση στην αγκαλιά του ανανεωμένου ιαπωνικού premium scooter.

H Voge μας προσφέρει μία μοναδική εμπειρία στην σέλα του νέου AC350, του δικύλινδρου scrambler με την εξεζητημένη σχεδίαση και τις δυνατότητες naked μοτοσυκλέτας.

Μοναδικότητα και νίκελ σε μία κορυφαία πρόταση από την Ινδία, με την Royal Enfield να δείχνει το δρόμο στις custom μοτοσυκλέτες και το πανέμορφο και γυαλιστερό Interceptor 650 να προκαλεί τα βλέμματα στο πέρασμά του.

Ανακαλύπτουμε τις χάρες του νέου Honda XL 750 Transalp, μίας μοτοσυκλέτας με όνομα σαν ιστορία, που έχει γαλουχήσει γενιές επί γενεών στη χώρα μας και όχι μόνο.

Σπορτ τουρισμός με ‘’γυρολόγιο’’ για το νέο Aprilia Tuono V4 1100 σε μία ‘’πολιτική’’ έκδοση για όλο τον κόσμο, σε μία μοτοσυκλέτα που αξίζει να οδηγηθεί σε κάθε στροφή και κάθε ευθεία με τον δικό της τρόπο.

Ταξιδεύουμε μέχρι την… Σιβηρία, στην σέλα μίας SYM NH-T 300! Το πρώτο μέρος του ταξιδιωτικού από τον Κωνσταντίνο Μητσάκη ο οποίος πάνω σε μία λιλιπούτεια adventure μας χαρίζει μοναδικά όνειρα.

Αγωνιστική κίνηση, νέα αγοράς, ταξινομήσεις, ρεπορτάζ, νέα κόσμου, νέα μοντέλα, δημιουργούν άλλον ένα κορυφαίο τεύχος.

Διαβάστε το τώρα ΔΩΡΕΑΝ!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ BIKEIT