logo cat
mag logo
mag cityrider

BIKEIT e-Magazine, 97 τεύχος, Αύγουστος 2023

Έτοιμοι για διακοπές!


Οδηγάμε κάθε κατηγορία μοτοσυκλετών δίνοντας έμφαση στα νέα μοντέλα, σε παρουσιάσεις στο εξωτερικό για scooter και off road μοντέλα.

Στο τεύχος 98 παρουσιάζουμε το αφιέρωμα στα scooter του 2023 και τις επιλογές που έχει ο κάθε αναβάτης ανάμεσα σε αυτά.

- Ταξιδεύουμε στη Γαλλία για το Ducati Scrambler 800 Next – Gen Icon, το οποίο έρχεται να επαναπροσδιορίσει την scrambler ύπαρξη της ιταλικής εταιρίας.

- Πεταγόμαστε μέχρι την Νότια Αφρική για να οδηγήσουμε τις νέες off road της KTM που ανανεώνονται εκ βάθρου – οι enduro, βασισμένες πλέον στις MX, και ετοιμαζόμαστε για την οδήγηση τους στη χώρα μας.

- Δοκιμάζουμε πρώτοι το τρίτροχο της Peugeot, Metropolis 400 και γευόμαστε κράτημα και ασφάλεια, αλλά και την νέα αντιπροσώπευση του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη

- Οδηγούμε πρώτοι την ναυαρχίδα της Zontes στα scooters, 350E, ενός γνήσιου GT scooter που υπό την ομπρέλα της Γκοργκόλης Α.Ε. έχει αρχίσει ήδη να… ξεπουλάει!

-Επί ελληνικού εδάφους πλέον στρίβουμε στην πίστα των Μεγάρων με την νέα CFMOTO 450SR, την μοτοσυκλέτα που επαναπροσδιορίζει την κατηγορία supersport και προσφέρει μία βολική και χρηστικότατη μοτοσυκλέτα για κάθε χρήση – και πίστα με αξιώσεις!

- Η Moto Guzzi επανέρχεται δυναμικά κι εμείς ανακαλύπτουμε τις δυνατότητες του νέου V100 Mandello S, μίας πληρέστατης μοτοσυκλέτας sport touring η οποία έρχεται να κάνει και τους πιο πιστούς να δουν με άλλο μάτι τον αετό!

- Στρίβουμε ‘’old school’’ με την Triumph Speed Triple 1200RR, μία ευπρεπώς ντυμένη ‘’γυμνή’’ με κορυφαίο εξοπλισμό και επιδόσεις που ζηλεύουν οι superbike.

-Μαθαίνουμε για την εξέλιξη των ελαστικών στο πέρασμα των χρόνων αλλά και την συμβολή του καταστήματος Wheel City σε αυτό!

- Ο παραδοσιακός μήνας των διακοπών μας βρίσκει στην Αστυπάλαια στην σέλα μίας Yamaha XTZ 1200 Tenere Raid Edition να γεμίζουμε μπαταρίες!

Αγωνιστική κίνηση, νέα αγοράς, ταξινομήσεις, ρεπορτάζ, νέα κόσμου, νέα μοντέλα, δημιουργούν άλλον ένα κορυφαίο τεύχος.

Διαβάστε το τώρα ΔΩΡΕΑΝ!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ BIKEIT