logo cat
mag logo
mag cityrider

BIKEIT e-Magazine, 76ο τεύχος, Νοέμβριος 2021

Εν αναμονή νέων μοντέλων!

Νοέμβριος, μήνας νέων μοντέλων, και το BIKEIT προσφέρει άλλο ένα διαδικτυακό τεύχος με νέες μοτοσυκλέτες και scooter, αποστολές, αφιερώματα, συνεντεύξεις, τεχνικά, αγώνες και νέα!

Στο τεύχος 76 ταξιδεύουμε στην Γερμανία για το νέο BMW R18 B Transcontinental, την νέα τουριστική εκδοχή της μεγαλύτερης boxer που κατασκεύασε η BMW!

Δοκιμάζουμε το νέο sport Honda CBR 650R αλλά και το νέο Yamaha XSR 125.

Οδηγούμε τις νέες ηλεκτρικές Zero Motorcycles στην επίσημη παρουσίαση της νέας εταιρίας που υπόσχονται μία νέα εποχή στην καθημερινή μετακίνηση.

Συγκρίνουμε τις δύο τρικύλινδρες sport adventure, Triumph Tiger 900 GT και Yamaha Tracer 9, αναζητώντας τις διαφορές ευρωπαίου και ιάπωνα κατασκευαστή σε ίδια διάταξη κινητήρων.

Ταξιδεύουμε στην... Ζήρεια για να γνωρίσουμε από κοντά και να οδηγήσουμε όλα τα νέα μοντέλα enduro και motocross των KTM, Husqvarna και GASGAS, σε μία ακόμη κορυφαία off road παρουσίαση.

Και ενώ ακόμη δεν έχουμε φτάσει ούτε στη μέση, έχουμε αφιέρωμα στον νέο παγκόσμιο πρωταθλητή MotoGP, Fabio Quartararo, συνέντευξη από τον Νίκο Βουρλάκο της Zero Motorcycles, αλλά και ταξίδι με τον Κωνσταντίνο Μητσάκη που μας ταξιδεύει στην καρδιά της Αμαζονίας, σε ένα ταξίδι στη Νότια Αμερική και την Βραζιλία (Β μέρος).

 Ταξινομήσεις, νέα προϊόντα, νέα από όλο τον κόσμο, ολοκληρώνουν άλλο ένα κορυφαίο τεύχος!.

Διαβάστε το τώρα ΔΩΡΕΑΝ!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ BIKEIT