logo cat
mag logo
mag cityrider

BIKEIT e-Magazine, 70ο τεύχος, Μάϊος 2021 

Από adventure σε commuter!

Νέα εποχή adventure με την Harley-Davidson να κάνει την πρώτη της παρουσία στην κατηγορία, με το PanAmerica 1250 το οποίο οδηγούμε στην Γερμανία!

Στο τεύχος 70 οδηγούμε το νέο 890 Adventure της KTM, μία μοτοσυκλέτα που ανανεώνεται από τα 790cc και θέτει ψηλά τον πήχη στις μεσαίες adventure.

Ταξιδεύουμε στην Ισπανία για το νέο Tracer 9 / GT της Yamaha, την μοτοσυκλέτα που ηγείται των πωλήσεων στις street - adventure η οποία ανανεώθηκε πλήρως.

Ταξιδεύουμε στην Ιταλία για τις Moto Guzzi V7 Special, την classic εκδοχή των νέων V7 στα 850 κυβικά εκατοστά.

Οδηγούμε στην Ελλάδα το νέο Honda Forza 750 που παίρνει την σκυτάλη από το Integra και τοποθετεί την Honda ψηλά στα πολυτελή scooter.

Παίζουμε με το νέο Daytona 310 T2, το μικρό adventure ''πόλης'' που εκτός από προσιτό οικονομικά, είναι και ένα άριστο και χρηστικό δίτροχο.

Κλείνουμε τις δοκιμές με Fantic 125XX, την motocross εκδοχή του 125 που οδηγήσαμε πριν δύο τεύχη - την μοτοσυκλέτα που βασίζεται στο YZ125 της Yamaha!

Φιλοξενούμε την συνέντευξη του Global CEO της Honda, Toshihiro Mibe, σχετικά με τον προσανατολισμό και της πρωτοβουλίες της "big H" αλλά και μία πλήρης τεχνική ανάλυση για την νέα Harley-Davidson PanAmerica 1250.

Ταξιδεύουμε στην Ικαρία πάνω σε μία Yamaha Tenere 700 και ανακαλύπτουμε τις άγνωστες πτυχές του νησιού. Ταξινομήσεις, νέα προϊόντα, νέα από όλο τον κόσμο, ολοκληρώνουν άλλο ένα κορυφαίο τεύχος!.

Διαβάστε το τώρα ΔΩΡΕΑΝ!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ BIKEIT