logo cat
mag logo
mag cityrider

BIKEIT e-Magazine, 69ο τεύχος, Απρίλιος 2021 

Καθημερινή μετακίνηση vs fun factor!

Συνεχίζουμε τις αποστολές για δοκιμές μοτοσυκλετών, πρκειμένου να γνωρίσουμε από κοντά τα νέα μοντέλα πριν αυτά πατήσουν τα λάστιχα τους στους ελληνικούς δρόμους.

Στο τεύχος 69 βρισκόμαστε στην Ρώμη για τα νέα Moto Guzzi V7 Stone και Centenario - την επετειακή έκδοση για τα 100 χρόνια του εργοστασίου.

Ταξιδεύουμε στην Φλωρεντία για το ανανεωμένο scooter της Yamaha NMAX 125, αλλά και στο Λιβόρνο της Ιταλίας, για το νέο Piaggio Beverly 300 και 400, HPE.

Στην Ελλάδα, οδηγούμε το ''τέρας'' Ducati Streetfighter V4 ανακαλύπτοντας μία μοτοσυκλέτα πίστας με... ψηλό τιμόνι, αλλά και το naked της Kawasaki, Z900, σε πολύ όμορφους χρωματισμούς

Στο χώμα, οδηγούμε την πρόταση της SWM για ερασιτεχνική - και γιατί όχι και αγωνιστική - χρήση, το RS300, που μας θυμίζει τις Husqvarna της προηγούμενης δεκαετίας, από τις οποίες και ''κρατάει''.

Μιλάμε με τον διοργανωτή του Hellas Rally Raid, Σταμάτη Μελέτη για τις διοργανώσεις, τους αγώνες παγκοσμίου, αλλά και ως promoter του βαλκανικού πρωταθλήματος Rally.

Ταξιδεύουμε στο Λαύριο και γνωρίζουμε τα τρένα και τα άγνωστα σημεία, και φυσικά, μαθαίνουμε τα πάντα από ταξινομήσεις, νέα προϊόντα, νέα από όλο τον κόσμο, για τον μήνα που πέρασε.

Διαβάστε το τώρα ΔΩΡΕΑΝ!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ BIKEIT