logo cat
mag logo
mag cityrider

BIKEIT e-Magazine, 68ο τεύχος, Μάρτιος 2021 

Η μοτοσυκλέτα προχωρά!

Όταν όλη η Γη έχει σταματήσει, οι τροχοί των μοτοσυκλετών γυρίζουν σε τρελούς ρυθμούς, κι εμείς βρισκόμαστε από αεροπλάνο σε αεροπλάνο, και από αποστολή σε αποστολή, προκειμένου να οδηγήσουμε τα νέα μοντέλα του 2021!

Στο τεύχος 68 ταξιδεύουμε στην Ρώμη για το νέο δικύλινδρο Tuono 660 της Aprilia και στρίβουμε στους παγωμένους ορεινούς δρόμους παίζοντας σε κάθε στροφή με το άριστο κράτημα και έλεγχο που προσφέρει.

Ταξιδεύουμε επίσης στην Φλωρεντία για την παρουσίαση του νέου Yamaha MT-09 και ξεσαλώνουμε στα στροφιλίκια και στην εξαιρετική άσφαλτο με το νέο naked - streetfighter που επανέρχεται δυναμικά στην 3η του γενιά.

Επιστρέφουμε στην Ρώμη για την οδήγηση του νέου Ducati 950 S στην πίστα της Valellunga αυτή τη φορά, με τον πρωταθλητή Ελλάδος Superbike Σωτήρη Μπεγνή, να δίνει τον ρυθμό, γράφοντας χρόνους που ζήλεψαν και οι Ιταλοί δοκιμαστές!

Επιστρέφουμε στην Ελλάδα για την δοκιμή του νέου KTM 1290 Super Duke R για να θυμηθούμε ξανά τι σημαίνει κτήνος εύκολα διαχειρίσιμο και παιχνιδικάρικο, ενώ προσγειωνόμαστε στην σέλα του φρεσκαρισμένου Honda CB 500X για να κάνουμε τις βόλτες και τις μετακινήσεις μας.

Και στο χώμα, έχουμε την πρώτη γνωριμία με το νέο Fantic 125 XE, το δίχρονο αγωνιστικό enduro της αναγεννημένης ιταλικής εταιρίας, πάνω σε ιαπωνική βάση.

Αφιερώνουμε ύλη στα 100 χρόνια από την ίδρυση της Moto Guzzi, ενώ μιλάμε και με τον Δημήτρη Αθανασουλόπουλο, που μας αναλύει τα προβλήματα της ΑΜΟΤΟΕ και τις σκέψεις του για λύσεις αλλά και τις επερχόμενες εκλογές.

Ταξιδεύουμε στην Βαυβαρία, ενώ μαθαίνουμε τα πάντα από ταξινομήσεις, νέα προϊόντα, νέα από όλο τον κόσμο, για τον μήνα που πέρασε.

Διαβάστε το τώρα ΔΩΡΕΑΝ!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ BIKEIT