logo cat
mag logo
mag cityrider

BIKEIT e-Magazine, 67ο τεύχος, Φεβρουάριος 2021 

Χρονιά αποκαλύψεων

Η digital εποχή μας δίνει την δυνατότητα να στεκόμαστε πάνω από τις εξελίξεις και να προλαβαίνουμε τις παρουσιάσεις. Το νέο Suzuki Hayabusa 2021 είναι η τρανή απόδειξη, που παρουσιάστηκε λίγα λεπτά πριν κυκλοφορήσει το νέο τεύχος Φεβρουαρίου, που το περιλαμβάνει!

Στο τεύχος 67 οδηγούμε το νέο retro R18 της BMW, το μεγαλύτερο δικύλινδρο boxer της γερμανικής εταιρίας.

Πρώτη επαφή με το νέο Honda Forza 750, το scooter της ιαπωνικής εταιρίας που έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στην ποιοτική μετακίνηση.

Δοκιμάζουμε το CF Moto 650MT, μία τίμια μοτοσυκλέτα που βρίσκεται σε προφορά σε εκπληκτική τιμή για τον κυβισμό της!

Οδηγούμε επίσης τα Yamaha MT-125, Triumph Scrambler 1200XE, και Husqvarna FC250, κλείνοντας με το τελευταίο τον κύκλο των παρουσιάσεων μοντέλων 2021 από την δημοσιογραφική παρουσίαση της KTM SEE, στην Ζήρεια.

Το rally Dakar τελείωσε και μαζί με το αναλυτικό άρθρο για όλες τις ημέρες, έχουμε και ένα μοναδικό αφιέρωμα με τις στιγμές που σημάδεψαν τον αγώνα του 2021.

Μία συνέντευξη, από τον Joacim Boive, μας δείχνει την αστείρευτη δύναμη του ανθρώπου που θέλει να πραγματοποιήσει τα όνειρα του.

Φυσικά, ένα μεγάλο αφιέρωμα στο Suzuki Hayabusa του 2021, ένα συγκριτικό επί χάρτου ανάμεσα στο Honda Integra και το Honda Forza 750, μας κρατούν συντροφιά και μας ενημερώνουν για τις αλλαγές.

Ταξιδεύουμε στην αρχαία Νουβία, στο Σουδάν, με τον Κωνσταντίνο Μητσάκη και μία KTM 990SMT, ενώ μαθαίνουμε τα πάντα από ταξινομήσεις, νέα προϊόντα, νέα από όλο τον κόσμο, για τον μήνα που πέρασε.

 

Διαβάστε το τώρα ΔΩΡΕΑΝ!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ BIKEIT