logo cat
mag logo
mag cityrider

BIKEIT e-Magazine, 66ο τεύχος, Ιανουάριος 2021 

Νέα χρονιά, νέοι στόχοι!

Αφήσαμε πίσω ένα μοναδικό θα λέγαμε 2020, που μας σημάδεψε, κι έτσι περνάμε στο 2021 με νέα μοντέλα, δοκιμές, αποστολές, συνεχίζοντας την ζωή μας με κέφι και ελπίδα.

Στο τεύχος 66 κλείνουμε την αποστολή στην πίστα των Σερρών με το συγκριτικό των Aprilia RSV4 1100, Ducati Panigale V4 και Yamaha YZF R1M, με guest star τον πρωταθλητή της κατηγορίας Superbike 2019.

Ταξιδεύουμε στο εξωτερικό για την παγκόσμια παρουσίαση του νέου Ducati Multistrada V4S, αλλά και στην Τενερίφη για το νέο Triumph Trident 660. Ταξίδι πάλι στο εξωτερικό, για μία πρώτη γεύση από την ανανεωμένη BMW R1250GS.

Οδηγούμε στην Ελλάδα το TMAX 560 της Yamaha, αλλά και την νέα γκάμα Enduro της Husqvarna, TE 250i και FE 350i, μοντέλα 2021.

Αναλύουμε το νέο σύστημα της Triumph Retrofit και συγκεντρώνουμε όλα τα νέα Supersport και Superbike του 2021 σε ένα μοναδικό αφιέρωμα.

Ταξιδεύουμε στην Αστυπάλαια πάνω σε μία Yamaha Super Tenere 1200, και μαθαίνουμε για το πρώτο μισό του θρυλικού αγώνα Dakar Rally που εκτυλίσσεται αυτές τις μέρες στην Σαουδική Αραβία.

Ταξινομήσεις, νέα προϊόντα, νέα από όλο τον κόσμο, για τον μήνα που πέρασε, συμπληρώνουν το πρώτο τεύχος της χρονιάς.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ BIKEIT