logo cat
mag logo
mag cityrider

BIKEIT e-Magazine, 64ο τεύχος, Νοέμβριος 2020

Κλείσαμε ήδη δέκα χρόνια!

Στο τεύχος 64 συνεχίζουμε την παρουσίαση των Superbike του 2020, στις Σέρρες. Εκεί ξύσαμε αγκώνες με τον περσινό πρωταθλητή Σωτήρη Μπεγνή και.. αναφέρουμε!

Ταξιδεύουμε στο εξωτερικό για την παγκόσμια παρουσίαση του νέου θηριώδους BMW R18, του μεγαλύτερου boxer που έχει βάλει στην παραγωγή ποτέ η βαυβαρική φίρμα.

Ταξιδεύουμε στο εξωτερικό και για την παρουσίαση του νέου MV Agusta Super Veloce, μίας μοτοσυκλέτας με retro αγωνιστική εμφάνιση και σύγχρονη τεχνολογία - μοναδική στο είδος της!

Οδηγούμε το Yamaha Tricity 300 σε μία δοκιμή... πλαγιάσματος, αφού η ασφάλεια των δύο μπροστινών τροχών μας το επιτρέπει!

Συνεχίζουμε με Honda SH300i λίγο πριν ανανεωθεί, ενώ ταξιδεύουμε στα Άνω Τρίκαλα Κορινθίας, σε μία άριστα οργανωμένη παρουσίαση των νέων KTM 2021, όπου οδηγούμε τα νέα δίχρονα 150 και 300 EXC, αλλά και το τετράχρονο 250 EXC-F.

Τα ηλεκτρικά δίκυκλα της αγοράς είναι συγκεντρωμένα σε ένα αφιέρωμα, ενώ λίγες σελίδες παρακάτω, αναλύουμε τον κινητήρα της πολυαναμενόμενης νέας Ducati Multistrada V4.

Ταξιδεύουμε στα παράλια της Κυνουρίας, μαθαίνουμε τα πάντα σχετικά με τις ταξινομήσεις, τα νέα προϊόντα, την αγωνιστική κίνηση, και άλλα πολλά!

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ BIKEIT