logo cat
mag logo
mag cityrider

BIKEIT e-Magazine, 61ο τεύχος, Αύγουστος 2020 

Δοκιμάζουμε στην Ελλάδα, σε πραγματικές συνθήκες και χρήσης, τέσσερα μικρά adventure που ταιριάζουν σε κυβισμό, ιπποδύναμη, δυνατότητες σε καθημερινότητα και τουρισμό, αλλά και κόστος: Benelli TR502, Honda CB500X, KTM 390 Adventure και Royal Enfield Himalayan! Τα οδηγηγάε σε άσφαλτο και χώμα, σε πόλη και επαρχία και βλέπουμε ποιο ταιριάζει σε κάθε αναβάτη.

Οδηγούμε πρώτοι το νέο Yamaha Tenere Rally στην νέα χρωματική έκδοση με νέο εξοπλισμό και θυμόμαστε γιατί είναι κορυφαίο και μοναδικό στην κατηγορία μεσαίων adventure.

Οδηγούμε το νέο Honda SH150i που ανανεωμένο κοιτά μόνο την κορυφή.

Αλλά δεν σταματάμε εδώ: Το στυλ στην καθημερινότητα το βάζουν τρεις διαφορετικές μοτοσυκλέτες, η κάθε μία με το δικό της τρόπο. Το SYM NH-T 200, μία μικρή adventure πόλης σε προσιτή τιμή, με τεράστιο εύρος δυνατοτήτων. Το 500R της νέας στην Ελλάδα Voge, με ποιότητα, στήσιμο και επιδόσεις ζηλευτές σε εξαιρετική τιμή. Αλλά και το νέο Moto Guzzi V7 Stone III S, για καθημερινές μετακινήσεις με στυλ.

H BMW γιορτάζει τα 40 χρόνια του GS κι εμείς αφιερώνουμε σελίδες για την ιστορία του μοντέλου, ενώ παράλληλα στο τεχνικό μας άρθρο, ενημερωνόμαστε για το νέο σύστημα ψηφιακού κλειδιού που ετοιμάζει η βαυβαρική φίρμα.

Με τον Κωσταντίνο Μητσάκη, ξεκινάμε ένα ταξιδιωτικό στα Βαλκάνια, στο Balkan Tour, όπου με τον υιό του Γιώργο, ξεκινούν πάλι τις περιπέτειες!

 Όπως πάντα, όλες οι ταξινομήσεις του μήνα που πέρασε, όλα τα τελευταία νέα της αγοράς, αλλά και νέα από το αγωνιστικό στερέωμα που προσπαθεί να βρει μία ισορροπία.

Διαβάστε το τώρα ΔΩΡΕΑΝ!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ BIKEIT