logo cat
mag logo
mag cityrider

BIKEIT e-Magazine, 1ο Τεύχος, Ιούλιος 2015

Κινούμαστε διαδραστικά!

Πέντε κιόλας χρόνια έχουν περάσει από το πρώτο δημοσιευμένο άρθρο του Bikeit! και μέσα σε αυτά τα πέντε χρόνια φτάσαμε αισίως να μετράμε 6.500 άρθρα. Από αποκλειστικότητες (καμιά φορά και παγκόσμιες), τεστ μοτοσυκλετών, τεχνικά άρθρα, ταξιδιωτικά, ρεπορτάζ, νέα αγοράς, ο κατάλογος δεν έχει τελειωμό. Το Bikeit! εδραιώθηκε στο μυαλό και το pc των Ελλήνων μοτοσυκλετιστών ως ένα από τα πιο έγκυρα περιοδικά μοτοσυκλέτας και σας ευχαριστούμε θερμά για αυτό. Αλλά όπως στους αγώνες, έτσι και στη ζωή, η πολλή προπόνηση φέρνει την εξέλιξη! Έτσι λοιπόν κι εμείς προχωράμε, βελτιωνόμαστε, ανεβαίνουμε ακόμη ένα σκαλί και…κινούμαστε διαδραστικά!

Δηλαδή; Από την 10η Ιουλίου και στις 10 κάθε μηνός, ο αναγνώστης θα μπορεί να διαβάζει το Bikeit ΚΑΙ σε ηλεκτρονική μηνιαία έκδοση! Τα σημαντικότερα άρθρα του μήνα, από κάθε κατηγορία του site, συγκεντρωμένα σε ένα εύχρηστο αρχείο, για να διαβάσεις στο tablet, το laptop και το κινητό σου, σε μία γνώριμη μορφή - αυτή του έντυπου περιοδικού. Με όλα τα τελευταία νέα κόσμου, νέα αγοράς, τεστ, παρουσιάσεις, νέα μοντέλα, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, ταξιδιωτικά, αλλά και ξεχωριστή ενότητα "αγωνιστική κίνηση",  με τα δρώμενα του μήνα. Όπως ακριβώς ένα έντυπο περιοδικό μοτοσυκλέτας, αλλά σε ηλεκτρονική μορφή, και φυσικά δωρεάν!

H ηλεκτρονική έκδοση του Bikeit σε μορφή pdf θα είναι διαθέσιμη μέσω του ηλεκτρονικού περίπτερου issue.com, όπου κάθε αναγνώστης θα μπορεί να βρει το τεύχος που επιθυμεί και να το διαβάσει αμέσως, ή να το κάνει download.

Κάθε μήνα, οι αναγνώστες θα ενημερώνονται από το site του Bikeit.gr, την σελίδα του στο Facebook, το site του μηνιαίου Bikeit - Bikeitmag.gr, ή ακόμη και μέσω e-mail, από την στιγμή που θα έχει  γίνει εγγραφή, στο newsletter!

Ραντεβού στο... ηλεκτρονικό περίπτερο λοιπόν, κάθε μήνα, ΔΩΡΕΑΝ!

Τάκης Μανιάτης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ BIKEIT