logo cat
mag logo
mag cityrider

BIKEIT e-Magazine, 5ο τεύχος, Νοέμβριος 2015

Αποστολές και δοκιμές

Ξανά στο μηνιαίο μας ραντεβού, με το 5ο τεύχος του διαδραστικού περιοδικού μοτοσυκλέτας BIKEIT e-Magazine! Με την έκθεση EICMA να αποτελεί ένα σημαντικό τμήμα του 5ου τεύχους, οι συνεργάτες του BIKEIT ταξιδεύουν στην Ιταλία για τα νέα μοντέλα του 2016, αλλά και στην Ισπανία, για την παρουσίαση του νέου BMW R 1200RS. Οι μεγάλες naked έχουν την τιμητική τους, με το νέο Suzuki GSX 1000S να στέκεται δίπλα στο Kawasaki Z1000, σε διαφορετικές δοκιμές.

Φυσικά, καλύπτουμε τις καθημερινές μετακινήσεις με το Honda SH150, αλλά και τους χωμάτινους φίλους μας, οδηγώντας το Arctic Cat TRV 550XT, αλλά και τα νέα Motocross SX-F 250 και 450, μοντέλα 2016, της KTM!

Το ταξιδιωτικό του Κωνσταντίνου Μητσάκη στο Λιχτενστάϊν και η πλήρης τεχνική ανάλυση του νέου Ducati Multistrada 1200 DVT, έρχονται να συμπληρωθούν άριστα, από την μοναδική συνέντευξη του Giacomo Agostini, τον οποίο συναντήσαμε στα Μέγαρα!

Νέα κόσμου και αγώνων από τον μήνα που πέρασε, όλη η αγωνιστική κίνηση σε Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο, αλλά και 24 σελίδες με νέα αγοράς, έρχονται να σας κρατήσουν συντροφιά!

Ανοίξτε pc, κινητά και tablet, και απολαύστε διάβασμα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ BIKEIT