logo cat
mag logo
mag cityrider

BIKEIT e-Magazine, 6ο τεύχος, Ιανουάριος 2016

Για μία ακόμη φορά ξεπεράσαμε τα όρια των 200 σελίδων που είχαμε θέσει αρχικά, με αποτέλεσμα να προσφέρουμε στους αναγνώστες 244 σελίδες με δοκιμές, παρουσιάσεις, ρεπορτάζ, νέα μοντέλα, συνέντευξη, ταξιδιωτικό, αγωνιστική κίνηση, και νέα προϊόντα.

Δοκιμάζουμε το Honda NC 750 D Integra, το MV Agusta F3 800, το Kawasaki Versys 1000, το Suzuki GSX 1300R Hayabusa, το BMW S 1000 XR, και τα νέα enduro της KTM, EXC 250 και EXC-250F/ Six Days - EXC-F 350.

Ταξιδεύουμε στο Nepal μέσα από την πένα του Κωνσταντίνου Μητσάκη, μιλάμε με τον Giovanni Sala, παρουσιάζουμε το κιβώτιο διπλού συμπλέκτη της Honda, DCT, αλλά και τα επιλεγμένα νέα μοντέλα του 2016. Τα υπόλοιπα άλλωστε θα τα έχετε ήδη δει στον ξεχωριστό κατάλογο BIKEIT Motorcycle Catalog που κυκλοφόρησε λίγες μέρες πριν.

Αφήσαμε τελευταία την επικαιρότητα από Νέα κόσμου και αγώνων από τον μήνα που πέρασε, την αγωνιστική κίνηση του τελευταίου μήνα σε Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο, και φυσικά τα νέα προϊόντα της αγοράς, εν αναμονή του νέου καταλόγου "Rider's Winter Catalog" που έρχεται σε λίγες μέρες!

Καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες, και καλό διάβασμα σε PC, κινητά και tablet!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ BIKEIT