logo cat
mag logo
mag cityrider

BIKEIT e-Magazine, 7ο τεύχος, Φεβρουάριος 2016

Ένα πληρέστατο τεύχος!

Έξι δοκιμές, μία συνέντευξη, ένα ταξιδιωτικό, ένα τεχνικό, ρεπορτάζ, ταξινομήσεις, και αγωνιστική κίνηση!

Συνεχίζουμε με την ίδια ταχύτητα που μας άφησε το 2015, προσπαθώντας για μία ακόμη φορά να χωρέσουμε την ύλη μας σε ένα τεύχος - κάτι πραγματικά δύσκολο αφού οι αριθμοί των σελίδων περνάνε με άνεση πλέον τις 200.

Ταξιδεύουμε στην Αφρική για το νέο Honda CRF 1000L Africa Twin, στην Ιταλία για το νέο Piaggio Liberty 125 / 150 ABS, αλλά και στην Ισπανία για τα ανανεωμένα BMWC 650 Sport και GT.

Και όχι μόνον αυτά: Οδηγούμε στο Isle of Man (!!) το Triumph Street Triple 675 λίγο πριν ανανεωθεί, αλλά πατάμε τους τροχούς μας και στην Ελλάδα, με Yamaha NMAX 125, KTM RC 390 και Husqvarna TE 250

Όλα τα έχει πάλι αυτό το τεύχος, με συνέντευξη των αδελφών Καρακώστα, Δημήτρη και Νίκου, οι οποίοι συμμετείχαν με αξιώσεις και απέσπασαν σημαντική εμπειρία από το πρωτάθλημα European Junior Cup.

Ένα ταξιδάκι μέχρι την Βοσνία - Ερζεγοβίνη είναι ότι πρέπει για να ''γεμίσουμε'' μπαταρίες, αλλά και το τεχνικό άρθρο με την νέα κάμερα 360fly σε κράνος της Bell που θα συζητηθεί.

Και φυσικά, αγώνες: Αναλυτικά κάθε ημέρα από τον πιο δύσκολο αγώνα του κόσμου, το Rally Dakar 2016, όπου KTM και Toby Price, στέφθηκαν νικητές, με την KTM να επαναλαμβάνει την νίκη της για 15η συνεχόμενη φορά!

Και φυσικά, τα νέα αγοράς με τα τελευταία νέα προϊόντα για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει, αλλά και ρεπορτάζ για να ενημερωθείτε για τις ταξινομήσεις της χρονιάς που πέρασε, και ποια μοντέλα είχαν τις μεγαλύτερες πωλήσεις σε κάθε κατηγορία.

Διαβάστε το τώρα ΔΩΡΕΑΝ!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ BIKEIT