logo cat
mag logo
mag cityrider

BIKEIT e-Magazine, 9ο Τεύχος, Απρίλιος 2016

Από cruiser έως motocross!

Το 9ο τεύχος του διαδραστικού περιοδικού BIKEIT e-Magazine είναι στον αέρα, και αυτό, δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο! Αυτή τη φορά, "πεταχτήκαμε" έως την Πορτογαλία για να οδηγήσουμε το νέο Triumph Thruxton R 1200 που βλέπετε στο εξώφυλλο, αλλά και στην Ολλανδία, για να βρεθούμε στην σέλα των εργοστασιακών motocross μοτοσυκλετών της Husqvarna, FC 250 και 450.

Το maxi scooter της BMW, C 650 Sprt με αρκετές αλλαγές, το best seller της σεζόν KTM 390 Duke, το χρηστικότατο CB 500X και το ''εισαγωγικό" cruiser της Harley-Davidson, 750 Street, μας συντρόφεψαν στις βόλτες μας στην Ελλάδα.

Συνεχίζουμε το ταξιδιωτικό μας στην Συρία με το δεύτερο μέρος, από τον Βασίλη Κωστάκο, μιλάμε με την εκπληκτική κωφάλαλη αναβάτρια motocross, Ashley Fiolek, και φυσικά αναλύουμε τις ταξινομήσεις του Φεβρουαρίου.

Τα πρωταθλήματα έχουν ήδη ξεκινήσει σε ελληνικό και παγκόσμιο στερέωμα, με τον πρώτο αγώνα του MotoGP στο Qatar, τα Superbike, και φυσικά οι αγώνες του ελληνικού enduro στον Λαγκαδά αλλά και του motocross στην Χαλκίδα και την Πτολεμαϊδα, δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν από το πληρέστατο BIKEIT Racing - το αφιέρωμα στο GS Trophy, είναι ότι πρέπει για τους αναβάτες των "μαστόδοντων"!

Όλα τα νέα προϊόντα της αγοράς που αναζητά ο αναγνώστης θα τα βρει φυσικά στο άλλο ένθετο, BIKEIT Market.

Διαβάστε τώρα το 9ο τεύχος του BIKEIT e-Magazine, ΔΩΡΕΑΝ!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ BIKEIT