logo cat
mag logo
mag cityrider

BIKEIT e-Magazine, 10ο Τεύχος, Μάιος 2016

Τεύχος adventure με παγκόσμια πρωτιά!

Παγκόσμια πρωτιά αυτή τη φορά, μιας και το εξώφυλλο που βλέπετε στο τεύχος που ''κρατάτε'' στα χέρια σας, δεν θα το δείτε αλλού: Yamaha Tracer 700, σε μία πρώτη εμφάνιση, με πλήρη ανάλυση, φωτογραφίες και τεχνικά χαρακτηριστικά!

Όμως, ταξιδεύουμε στην Ισπανία για το νέο Kawasaki Vulcan S, οδηγάμε τα Suzuki V-Strom 650, BMW F 700GS, KTM 1190 Adventure, και το φτηνό-εύχρηστο-βολικό χωμάτινο, AJP PR4.

Συμμετέχουμε στο Harley on Tour, αναλύουμε τα νέα ελαστικά της Michelin για scooter, Power 3, πεταγόμαστε μέχρι την Καισαριανή για την ανάβαση της Ελληνικής Λέσχης Κλασικής Μοτοσυκλέτας, μέχρι την Αμερική για την συνέντευξη του Σάββα Κοσμίδη που θα συμμετάσχει στο ManxGP, και ''ξετρυπώνουμε'' τις ταξινομήσεις των προηγούμενων μηνών, ανά κατηγορία και εταιρία.

Από αγωνιστικής πλευράς, καλύπτουμε ότι συνέβη σε ελληνικό και παγκόσμιο επίπεδο: Ταχύτητα στην Τρίπολη, enduro στην Βέροια, Motocross στην Πτολεμαϊδα και στην Χαλκίδα, Scramble στην Ολυμπία και στην Κρήτη,

και φυσικά, MotoGP, Superbike, MXGP, EnduroGP, AMA Supercross, Endurance.

Tο πληρέστατο BIKEIT e-Magazine συμπληρώνεται από τα απαραίτητα τελευταία νέα προϊόντα, τα νέα της αγοράς δηλαδή, και το ταξιδιωτικό του Κωνσταντίνου Μητσάκη, στην Ελβετία.

Διαβάστε τώρα το 10ο τεύχος του BIKEIT e-Magazine, ΔΩΡΕΑΝ!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ BIKEIT