logo cat
mag logo
mag cityrider

BIKEIT e-Magazine, 11ο Τεύχος, Ιούνιος 2016

Από adventure σε retro και scooter

Στο 11ο τεύχος του ηλεκτρονικού περιοδικού BIKEIT e-Magazine που ''κρατάτε'' στα χέρια σας, φροντίσαμε για μία ακόμη φορά να καλύψουμε όλες τις μορφές της δίτροχης μετακίνησης.

Ταξιδέψαμε στην Ισπανία για τα νέα τετράχρονα enduro της KTM, EXC-F, του 2017, για τα οποία έχουμε ετοιμάσει και μία μεγάλη τεχνική παρουσίαση. Ταξιδέψαμε στην Πορτογαλία για την νέα Bonneville T120 της Triumph που θέτει νέα στάνταρ στην κατηγορία, αλλά και στην Ιταλία, για την MV Agusta Stradale - ένα κόσμημα για οδήγηση.

Κινηθήκαμε στην πόλη πάνω στην φιλόξενη σέλα του ανανεωμένου scooter της Honda, SH300i, ξύσαμε τα γόνατα μας στην πίστα, πάνω στην Yamaha YZF-R3, ενώ γυρίσαμε βουνά και πεδιάδες, πάνω στο ιδανικό adventure για την χώρα μας, το BMW F 800GS Adventure.

Στο νέο BIKEIT e-Magazine Ιουνίου θα βρείτε τα ρεπορτάζ από το Scooter Moto Festival, από την παρουσίαση της KTM στην Ισπανία - ώστε να πάρετε κι εσείς μία γεύση από αυτά που ζήσαμε.

Παράλληλα, παρουσιάζουμε τα νέα ελαστικά της Michelin για scooter, Pilot Road 4 Scooter.

Τιμούμε τον Ανδρέα Ψυχογυιό με μία συνέντευξη που είχαμε κάνει μετά την πρώτη του συμμετοχή στο Manx GP, στο Isle of Man, εν όψη της φετινής συμμετοχής του ξανά στο ''νησί''.

Διαβάστε επίσης τα ρεπορτάζ από τις ταξινομήσεις του Απριλίου, αλλά και του τετραμήνου που πέρασε, σε scooter, παπιά, μοτοσυκλέτες και εταιρίες, και χαλαρώστε με το ταξιδιωτικό μας στην Τζια, στον παράδεισο που κρύβεται μία ώρα μόλις μακριά από την Αθήνα.

Σειρά έχουν οι αγώνες, με την Ταχύτητα στις Σέρρες, το Enduro στο Ξυλόκαστρο, το Motocross στον Πύργο, να στελεχώνονται από την κορυφαία διοργάνωση του παγκοσμίου πρωταθλήματος Enduro, στα Γρεβενά.

Και φυσικά, MotoGP, Superbike, European Junior Cup, AMA Supercross, MXGP, και EnduroGP.

Τα τελευταία νέα προϊόντα της αγοράς, στο ειδικό ένθετο Market, προσφέρει άριστη πληροφόρηση σε όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν εξοπλισμό σύντομα, ή να μάθουν τις τελευταίες τιμές με την αύξηση του ΦΠΑ, νέες παραλαβές και σχετικά νέα.

Διαβάστε τώρα το 11ο τεύχος του BIKEIT e-Magazine, ΔΩΡΕΑΝ!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ BIKEIT