logo cat
mag logo
mag cityrider

BIKEIT e-Magazine, 47ο τεύχος, Ιούνιος 2019

Καλοκαιρινό τεύχος γεμάτο ύλη και αποκλειστικές παρουσιάσεις

Εφτά τεστ και 2 παρουσιάσεις περιλαμβάνονται στο BIKEIT Ιουνίου του 2019, μην αφήνοντας κανέναν λάτρη των 2 τροχών παραπονεμένο.

Επιτέλους έφτασε η ώρα για την πρώτη μας επαφή με το πολυαναμενόμενο Yamaha Tenere 700, και η εξαντλητική αποστολή στην Ισπανία ήταν το καλύτερο βήμα για μια εξονυχιστική δοκιμή με ΠΟΛΥ χώμα και λιγότερη άσφαλτο.

Στο ίδιο τεύχος θα διαβάσετε το τεστ του SYM VF185i, του δυνατότερου παπιού παραγωγής, ή καλύτερα της δυνατότερης... "παπιοσυκλέτας" παραγωγής, αφού ουσιαστικά πρόκειται για μια μικρή μοτοσυκλέτα με προβιά παπιού.

Καλή η περιπέτεια, καλή κι η χρηστικότητα, αλλά απαραίτητο παντού είναι το στιλ, κάτι που δεν αμέλησαν οι δημιουργοί του αριστουργηματικά σχεδιασμένου FB Mondial HPS 300 που οδηγούμε πρώτοι στην Ελλάδα!

Όχι δεν τελειώσαμε, προθέρμανση κάνουμε! Και πρώτη δοκιμή του νέου γυμνού fighter μοντέλου Kawasaki Z400 έχουμε, και δοκιμή του μεγάλου "τα κάνω όλα" Suzuki V-Strom 1000, αλλά και του μικρού (μόνο στο μάτι) ψεκαστού KTM 150 EXC TP, και του απόλυτου μεγάλου Motard για τον δρόμο, του Ducati Hypermotard 950.

Στη συνέχεια, χαλαρώστε και χαζέψτε το Royal Enfield Interceptor στην πρώτη του εμφάνιση στον ελληνικό ειδικό τύπο, σε μια μοναδική βόλτα στην Κακιά Σκάλα, αλλά και το Benelli Leoncino Project, μια υπέροχη δουλειά της ελληνικής αντιπροσωπείας και της Zen One Racing.

Καλύπτουμε με ρεπορτάζ τις ταξινομήσεις, και τα νέα προϊόντα της αγοράς, για την μοτοσυκλέτα ή τον αναβάτη, τους αγώνες σε ελληνικό και παγκόσμιο επίπεδο, και πολλά άλλα.

Διαβάστε το τώρα ΔΩΡΕΑΝ πατώντας στο Link ΕΔΩ ή στην φωτογραφία που θα βρείτε μέσα στο άρθρο και... καλή ανάγνωση!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ BIKEIT