.
Κατηγορία Triumph
Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2021 09:44

Triumph Tiger 1200 (2022) – Νέες φωτογραφίες χωρίς καμουφλάζ

Η τελική μορφή παραγωγής του νέου μεγάλου Tiger αποκαλύπτεται από κατασκοπευτικές φωτογραφίες από την Αγγλία.

Γνωρίζουμε εδώ και καιρό πως η Triumph ετοιμάζει τη διαδοχή του Tiger 1200 και αυτές οι πληροφορίες πήραν επισημότατα σάρκα και οστά στις αρχές του Σεπτέμβρη, όταν οι Άγγλοι άρχισαν να δημοσιοποιούν τις προθέσεις τους.

Αρχικά ήταν ένα ορεκτικό βίντεο και μερικές φωτογραφίες, επιβεβαιώνοντας τη μεταμόρφωση του μοντέλου από μια βαριά τουριστική adventure σε ένα όπλο διπλής χρήσης. Στη συνέχεια ήρθε άλλο ένα teaser βίντεο, ακολουθούμενο από ένα εντυπωσιακότατο βίντεο με τον Ricky Carmichael να καβαλά το πρωτότυπο Tiger 1200 λες και είναι το προσωπικό του ΜΧ.

triumph tiger 1200 1

Μάθαμε επίσης πως η μοτοσυκλέτα θα φορά στρόφαλο T-Plane, δηλαδή η βάση του τρικύλινδρου κινητήρα που πρωτογνωρίσαμε στα νέα Speed Triple 1200 RR/RS θα έρθει εδώ παραλλαγμένος με στόχο την προσαρμογή σε ένα πολυσυλλεκτικότερο περιβάλλον που θα έχει και άσφαλτο και χώμα.

Παράλληλα η Triumph δηλώνει πως η μοτοσυκλέτα της θα είναι ελαφρύτερη από τον ανταγωνισμό και αυτό φαίνεται να επιβεβαιώνεται και από τις νέες εικόνες, όπου για πρώτη φορά βλέπουμε το νέο Tiger 1200 χωρίς τα καμουφλάζ στα πλαστικά του.

triumph tiger 1200 3

Είμαστε σε αναμονή της επίσημης παρουσίασης, η οποία λογικά θα ακολουθήσει αυτήν του Tiger Sport 660 που έχει ανακοινωθεί για τις 5 Οκτωβρίου 2021.

Πηγή: Autoevolution (με αρκετές ακόμη κατασκοπευτικές φωτογραφίες)

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon