.
Κατηγορία Triumph
Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020 15:45

Triumph Trident - Στο τελικό στάδιο δοκιμών

Η Triumph έδωσε στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες από το επερχόμενο γυμνό μοντέλο Trident, το οποίο σας είχαμε παρουσιάσει πρόσφατα. Η βρετανική τρίαινα βρίσκεται στο τελικό στάδιο δοκιμών, και αναμένεται στην παραγωγή μέσα στο 2021.

Μετά την πρώτη αποκάλυψη της νέας Trident στο London Design Museum τον Αύγουστο του 2020, η φίρμα του Hinckley έδωσε στη δημοσιότητα λίγες ακόμα φωτογραφίες από το επόμενο, και τελικό από ότι φαίνεται στάδιο δοκιμών της, πριν την έλευση της στην παραγωγή.

Φωτογραφημένη στο εργοστάσιο της Triumph, η Trident φέρει την κλασική βαφή «καμουφλάζ» των μοτοσυκλετών προ-παραγωγής, με το μοτίβο του καμουφλάζ να είναι το logo της Triumph σε επανάληψη.

Στα τελικά στάδια των δοκιμών, η ομάδα παραγωγής της φίρμας βελτιστοποιούν τα χαρακτηριστικά της μοτοσυκλέτας, ώστε η Trident να γίνει η πρώτη επιλογή μιας νέας γενιάς αναβατών της Triumph, με όλα τα πλεονεκτήματα του τρικύλινδρου κινητήρα, με κορυφαία τεχνολογία στον στάνταρ εξοπλισμό και φιλική και ευέλικτη συμπεριφορά στον δρόμο.

Όπως είχε ανακοινωθεί στην πρώτη παρουσίαση της Trident, η μοτοσυκλέτας θα είναι διαθέσιμη στους dealer της εταιρείας την άνοιξη του 2021, με ανταγωνιστική τιμή και χαρακτήρα που θα απευθύνεται τόσο στους αρχάριους όσο και στους έμπειρους αναβάτες.

Η ημερομηνία της πλήρης αποκάλυψης της νέας Triumph Trident θα ανακοινωθεί τις επόμενες εβδομάδες.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon