.
Κατηγορία Aprilia
Τρίτη, 04 Δεκεμβρίου 2018 09:23

Aprilia – Στην παραγωγή το RS660!

Φωτογραφίες από τις δοκιμές του μοντέλου

Δεν το είχε υποψιαστεί κανείς, παρουσιάστηκε στην EICMA και έκανε πάταγο! Ο λόγος για το concept RS660 της Aprilia, που αποτέλεσε την μεγαλύτερη έκπληξη στο Μιλάνο, προτείνοντας μας μια νέα άποψη για το τι μπορεί να σημαίνει sport μοτοσυκλέτα μεσαίου κυβισμού.

aprilia concept 660 6

Το μεγάλο ερώτημα φυσικά, ήταν αν θα υπάρξει ενδεχόμενο παραγωγής της μοτοσυκλέτας αυτής και οι δυο φωτογραφίες που δημοσίευσε το Moto.it, αποτελούν μια καταφατική απάντηση! Στην μια φωτογραφία φαίνεται ένα RS660, να ετοιμάζεται με θερμοκουβέρτες στα ελαστικά για να δοκιμαστεί, ενώ στην δεύτερη, που αποτελεί μια πιο μακρινή λήψη, διακρίνεται η μοτοσυκλέτα να έχει βγει στην πίστα.

aprilia rs 660 stradale

Οι Ιταλοί συνάδελφοι αναφέρουν πως ουσιαστικά πρόκειται για δύο εκδόσεις, μια “πολιτική”, με εξοπλισμό δρόμου (αυτή εντός) και μια αγωνιστική (αυτή εκτός). Σε κάθε περίπτωση το γεγονός ότι η Aprilia έχει μπει σε διαδικασίας δοκιμών, είναι αν μη τι άλλο θετικό! Τώρα για το πότε ακριβώς θα παρουσιαστεί επίσημα το RS660, αυτό παραμένει φυσικά άγνωστό.

aprilia rs 660 racing

Πάντως δεδομένου του ότι το πρωτότυπο είχε μια αρκετά ολοκληρωμένη κατασκευαστική παρουσία, ίσως να μην είμαστε πολύ μακρυά από το λανσάρισμα του εκπληκτικού αυτού μοντέλου.

Περισσότερα για το RS660 της Aprilia, μπορεότε να βρείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 04 Δεκεμβρίου 2018 10:32

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon