.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022 11:30

Kove Moto - Η Κίνα έρχεται σε δύο τροχούς

Είναι αρκετές οι εταιρείες κατασκευής μοτοσυκλετών που μας έρχονται τα τελευταία χρόνια από την μακρινή Κίνα. Έχουν μπει για τα καλά στο παιχνίδι της παγκόσμιας αγοράς και χρηματοδοτούμενες από τους μεγάλους όγκους πώλησης μοντέλων στους τεράστιους πληθυσμούς της Ασίας στοχεύουν πλέον σε μερίδια αγοράς που πριν μερικά χρόνια ανήκαν στις κραταιές εταιρείες μοτοσυκλέτας. Η Kove Moto είναι μία από αυτές που σύντομα έρχεται και στη χώρα μας.
 
Η Kove Moto ιδρύθηκε το 2017 και είναι μια επιχείρηση αιχμής που εστιάζει στην παραγωγή μοτοσυκλετών υψηλής ποιότητας και μεγάλου κυβισμού. Η  Kove Moto ενσωματώνει τον σχεδιασμό, την κατασκευή, την παραγωγή και τις πωλήσεις μοτοσικλετών, με την πρόταση της επωνυμίας να επικεντρώνεται στην απόδοση και το εταιρικό όραμα για σπορ μοτοσυκλέτες υψηλής απόδοσης, υψηλής ποιότητας και μεγάλου κυβισμού για τους λάτρεις της μοτοσυκλέτας σε όλο τον κόσμο.
 2c366494f106.jpg
 
Ως αναδυόμενη μάρκα, η Kove Moto έχει εξαιρετική απόδοση πωλήσεων. Το 2021, ο όγκος πωλήσεων ξεπέρασε τις 20.000 μονάδες, τα συνολικά έσοδα ξεπέρασαν τα 480 εκατομμύρια euro και η ετήσια μέση αύξηση των πωλήσεων πέρασε το 40%. Το 500X θεωρείται ως το πρώτο εγχώριο μοντέλο ADV με τον μεγαλύτερο κυβισμό και το πιο καλοπουλημένο της εταιρίας.
Καθώς η διεθνής αγορά συνεχίζει να επεκτείνεται, το Excelle 500X έχει περάσει την πιστοποίηση εκπομπών ρύπων της Ε.Ε. Euro 5 το 2019 και το 500F προσγειώθηκε με επιτυχία στις αγορές της Ευρώπης και της Νότιας Αμερικής το 2020. Εξήχθησαν περισσότερα από 5.000 τεμάχια τα οποία πωλήθηκαν στην Ισπανία, Πορτογαλία κάτω από την μάρκα Macbor Motana XR5, και Jawa RVM 500 στην Τσεχία. 
 299a4fdd75cdc5a.jpg
 
Η Kove έχει γίνει η Νο 4 εγχώρια μάρκα μοτοσυκλετών της Κίνας σε πωλήσεις μοντέλων άνω των 300cc. Το 500X ADV κατέχει την πρώτη θέση στην εγχώρια παραγωγή ADV και παράγεται σε δύο εργοστάσια στο Chongqing και στο Chengdu. Η εταιρία εστιάζει στον σχεδιασμό και την ανάπτυξη προϊόντων, με μια ομάδα ανάπτυξης και σχεδίασης σχεδόν 113 ατόμων. Εστιάζει επίσης στην ποιότητα των προϊόντων και εφαρμόζει πλήρως το σύστημα ποιότητας IAFT16949.
Η Kove διαθέτει γραμμή συναρμολόγησης ολόκληρης μοτοσυκλέτας, γραμμή συναρμολόγησης τμήματος, εταιρεία κινητήρων, εργοστάσιο πλαισίων, εργοστάσιο σιγαστήρα, κέντρο κατεργασίας ανταλλακτικών CNC, πάγκο δοκιμών οχημάτων, πάγκο δοκιμής κινητήρα, όργανο 3D επιθεώρησης κ.λπ, κι έτσι έχει σχηματίσει μια πλήρη διαδικασία παραγωγής από τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την κατασκευή οχημάτων.
 
Στο μέλλον, ως μάρκα μοτοσικλετών που καθοδηγείται από την τεχνολογία, η Kove Moto θα συνεχίσει να επενδύει στην έρευνα, την ανάπτυξη και το σχεδιασμό, να εισάγει ενεργά εξαιρετικά ταλέντα και εγκαταστάσεις υλικού στη βιομηχανία και να ενισχύει περαιτέρω την επαγγελματική της εικόνα προϊόντων υψηλής απόδοσης επενδύοντας συνεχώς σε νέες τεχνολογίες και σε νέα πρότυπα προϊόντα. Στα πλαίσια της εξέλιξης, η Kove θα συμμετάσχει στο επερχόμενο Rally Dakar με τρεις εργοστασιακούς αναβάτες, με αμειγώς κινέζικο σχήμα.
Αναμένουμε με ενδιαφέρον την Kove στην Ελλάδα, μιας και απ' ότι έχουμε μάθει, θα αντιπροσωπευτεί επίσημα από γνωστή εταιρία, και τα μοντέλα της, ταιριάζουν γάντι στην ελληνική αγορά.
 
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022 12:43

Έκθεση εικόνων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon