.
Κατηγορία Kawasaki
Τετάρτη, 12 Μαϊος 2021 11:42

Kawasaki - Κατοχύρωσε το όνομα E-boost για την ηλεκτρική της γκάμα

H Kawasaki πρόσφατα κατοχύρωσε την ονομασία E-boost, για την επερχόμενη ηλεκτρική γκάμα δικύκλων της εταιρείας, με προπομπό την πρωτότυπη μοτοσυκλέτα EV / Endeavor που είχαμε δει αρχικά το 2019 στην EICMA, και σε δοκιμές στον δρόμο το καλοκαίρι του 2020.

Η εταιρεία από το Akashi θα ήθελε πολύ να γίνει η πρώτη ιαπωνική εταιρεία που θα παρουσιάσει ηλεκτρική μοτοσυκλέτα παραγωγής, και κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει σύντομα πράξη, υπό τη σκέπη της οικογένειας E-boost .

Το πρωτότυπο μοντέλο EV διέθετε ένα 4τάχυτο κιβώτιο, ενώ η Kawasaki πιθανότατα να «μπολιάσει» τη σειρά E-boost με αρκετές τεχνολογικές καινοτομίες, ενώ ίσως συμπεριλάβει σε αυτή και κάποια υβριδικά μοντέλα!

Πρόσφατα η ιαπωνική εταιρεία είχε δείξει ένα teaser video όπου αναβάτης άλλαζε σε πλήρως ηλεκτρική κίνηση καθώς εισερχόταν στην πόλη, κάτι που μας προετοιμάζει για μια σειρά υβριδικών μοτοσυκλετών.

Για την ώρα δεν διαθέτουμε τεχνικά χαρακτηριστικά για τη σειρά E-boost, αν και όλα δείχνουν πως αρχικά θα παρουσιαστούν μοτοσυκλέτες για αστική μετακίνηση, παρά φουτουριστικά sport οχήματα επιδόσεων. 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon