.
Κατηγορία Διάφορα
Δευτέρα, 20 Μαϊος 2024 08:03

Suzuki - Test Ride στο Ηράκλειο Κρήτης

Αν είστε την ερχόμενη εβδομάδα στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο, οι μοτοσυκλέτες της Suzuki σας περιμένουν για μια εκ του σύνεγγυς οδηγική γνωριμία.

Πιο αναλυτικά, η Suzuki Moto Greece και το κατάστημα Suzuki Mototec Τριανταφυλλίδης στο Ηράκλειο Κρήτης σας καλωσορίζουν σε ένα Test Ride Day, που θα σας επιτρέψει να δοκιμάσετε τις πιο εντυπωσιακές μοτοσυκλέτες από τη συλλογή του Ιαπωνικού εργοστασίου.

Μην χάσετε την ευκαιρία να οδηγήσετε 9 μοντέλα, συμπεριλαμβανομένων της νέας GSXS1000-GX και της νέας V-STROM 800, στο κατάστημα Suzuki Mototec Τριανταφυλλίδης από τις 27 έως τις 30 Μαΐου. Εκεί θα ανακαλύψετε επίσης την V-STROM 800 DE, μαζί με τις δύο εκδόσεις της V-STROM 1050 με 19” και 21” μπροστινό τροχό. Φυσικά, δεν θα λείπουν οι δημοφιλείς V-STROM 650, GSX8S, GSX 1000 GT και το εμβληματικό KATANA.

Συμπληρώστε τη εδώ τη σχετική φόρμα συμμετοχής για να εξασφαλίσετε τη θέση σας στο Test Ride και φυσικά μην ξεχάσετε να έχετε μαζί σας τα απαραίτητα έγγραφα και τον εξοπλισμό ασφαλείας.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Τσαμάνδουρας

Γεννήθηκε στην Κρήτη στις αρχές της τελευταίας καλή δεκαετίας - εκείνης του ’90.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευελπιστεί να συνδέσει κάποτε το αντικείμενο σπουδών του με το μεταπτυχιακό του πάνω στα Βιοκαύσιμα και τις Καθαρές Μορφές Ενέργειας.

Ταυτόχρονα, δεν ξέφυγε ποτέ από τους δυο τροχούς, αποτελώντας από το 2012 συντάκτης στα Cretadrive.gr, Bikeit.gr, MotoandRider.gr, Motorsite.gr, Zougla.gr και Newsauto.gr.

Ευτυχώς δεν υπήρξε αγωνιστικό ταλέντο και έτσι μπόρεσε ξένοιαστα να οδηγεί, να φωτογραφίζει, να σχεδιάζει και να γράφει για μοτοσυκλέτες.

Τέλος, κάμποσα βιογραφικά μετά, του φαίνεται ακόμα αστείο να γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ποιος ξέρει;  Ίσως σοβαρευτεί στο μέλλον.

Νίκος Τσαμάνδουρας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 20 Μαϊος 2024 08:23

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon