.
Κατηγορία Διάφορα
Πέμπτη, 07 Μαϊος 2020 14:06

TRS Greece – Ο επίσημος τιμοκατάλογος

Η Ισπανική εταιρεία απέκτησε αντιπροσώπευση στην Ελλάδα και ανακοινώνει τα μοντέλα που εισάγει με τις λιανικές τους τιμές.

Η TRS είναι μια εξειδικευμένη εταιρεία, με μια γκάμα που αποτελείται αποκλειστικά από δίχρονα trial μοντέλα. Στην πράξη η τεχνογνωσία της στον χώρο του Trial είναι αποδεδειγμένα κορυφαία, άλλωστε βρίσκεται σταθερά στην κορυφή του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος καθώς ο πρώτος της αναβάτης, Adam Raga, είναι ο τρέχων δευτεραθλητής κόσμου και ο μόνιμος αντίπαλος του σπουδαίου Toni Bou στον τελικό κάθε GP.

Η γκάμα που εισάγεται στην Ελλάδα περιλαμβάνει τις δύο βασικές της οικογένειες μοντέλων.

Η σειρά ΟΝΕ είναι τα καθαρόαιμα trial μοντέλα, διαβαθμισμένα σε τρία επίπεδα απόδοσης και εξοπλισμού: βασικό, R και RR. Η γκάμα διατίθεται σε εκδόσεις 125, 250 και 300 cc, με τις δύο τελευταίες να διαθέτουν και επιλογή να παραγγελθούν με ηλεκτρική μίζα για εκκίνηση.

Η δεύτερη οικογένεια μοντέλων είναι η X-Track, η οποία βασίζεται στα μοντέλα της σειράς ΟΝΕ χτίζοντας εναλλακτικές με περισσότερη πρακτικότητα, ως “trial βόλτας”. Και εδώ η γκάμα διαθέτει το βασικό μοντέλο και μετά την ανάλογη έκδοση RR, αμφότερα σε κυβισμούς 125, 250 και 300 cc, ενώ τα 250 και 300 παραγγέλνονται και με μίζα.

Τέλος, η TRS φέρνει στην Ελλάδα και το On-E Kids, ένα πανάλαφρο ηλεκτρικό trial για παιδιά σε διάφορα μεγέθη ανάλογα με την ηλικία τους.

Εφεξής μπορείτε να βρίσκετε ανά πάσα ώρα και στιγμή τον πλήρη τιμοκατάλογο της TRS Greece στην αντίστοιχη ενότητα Τιμών του Bikeit.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon