.
Κατηγορία Motocross
Παρασκευή, 11 Μαϊος 2012 11:54

2ος φιλικός αγώνας motocross στο Μεσολόγγι

 

Με εκλογικό κλίμα

 




Του Γιάννη Αθανασίου

Φωτογραφίες: ipapanti-photography.blogspot.com

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο δεύτερος φιλικός αγώνας motocross στην νέα πίστα motocross στο Μεσολόγγι. Την Κυριακή των εκλογών, σαράντα αναβάτες και πλήθος κόσμου  έδωσαν δυναμικό παρών στην νέα πίστα στο Ευηνοχώρι.

Πολλές συμμετοχές

Όλες οι κατηγορίες είχαν αρκετές συμμετοχές, στην ΜΧ2 ήταν δεκατρείς με τους καλύτερους αναβάτες της Δυτικής Ελλάδος να δίνουν το παρών. Στην Δυτική Ελλάδα φέτος δεν υπάρχουν επίσημοι αγώνες motocross μέχρι στιγμής από την ΑΜΟΤΟΕ και έτσι οι οδηγοί ξεσπούν στα φιλικά.
Ο τοπικός ήρωας  Τομαράς Χρήστος #110  δεν άφησε περιθώρια σε κανέναν και πήρε άνετα την πρώτη θέση με δυο νίκες. Στην δεύτερη θέση με δυο δεύτερες ο Μανέτης Παναγιώτης #9 ενώ στην τρίτη ο ανερχόμενος Σιναπίδης Απόλλωνας #800 από τον Ορωπό με μια τρίτη και μια τέταρτη θέση. Πολύ καλή εμφάνιση από τους τοπικούς αδελφούς Ντούνη με τον μεγάλο και έμπειρο πλέον Δημήτρη #123 να τερματίζει τέταρτος με μια πέμπτη και μια έκτη θέση και τον πολύ δυνατό Χρήστο #94, να παίρνει την εκκίνηση στο πρώτο σκέλος αλλά να πέφτει δυο γύρους μετά και να τερματίζει στην τρίτη θέση στο δεύτερο. Εξαιρετική εμφάνιση και από τον Ζώχιο # 114  και από τον Κότσιαλο #147 από το Θέρμο.

Ίδιο θέαμα και στην MX1

Η ΜΧ1 είχε τις λιγότερες συμμετοχές αλλά το ίδιο καλό θέαμα . Την εκκίνηση του πρώτου σκέλους πήρε ο πολύ δυνατός οδηγός από την Λειβαδιά Μόσχος Βασίλης #102 με το καινούργιο του CRF 450 ενώ πίσω του ήταν ο Σιάχος  #257 και ο Κόρος #25 από την Ηγουμενίτσα. Μετά από μια συμπλοκή που είχαν οι Σιάχος και Κόρος ο Μόσχος ξέφυγε και πήρε άνετα την νίκη. Στο δεύτερο σκέλος ήταν αντίθετα τα πράγματα με τον Σιάχο αυτήν τη φορά να κερδίζει το σκέλος και τον αγώνα. Στην δεύτερη θέση ο Μόσχος και τρίτος ο Καιπάνος  # 111. Πολύ καλή εμφάνιση από τον Σαμψώνα και τον Βελούδα.
Με δεκαέξι οδηγούς στην μπάρα της open το θέαμα ήταν σίγουρη υπόθεση. Ο Χρυσικός #00 με τα δυο μηδενικά κατάφερε τελικά να πάρει δύο νίκες και την πρώτη θέση του αγώνα, με δεύτερο τον τοπικό Ζήκα #7 και τρίτο τον Νικολόπουλο # 374 . Στην τέταρτη θέση ο Κοσπέτας #14 και στην πέμπτη ο Τασούλης Χρήστος extra products #417.
Μεγάλη μάχη και στην junior κατηγορία με τον Ζουμπούλη #46 να παίρνει την πρώτη θέση τον Ευαγγελόπουλο # 88 την δεύτερη και τον Αναγνωστόπουλο #18 την τρίτη.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Administrator Γράφτηκε από Administrator
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012 20:58

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon