.
Κατηγορία Άλλοι
Τρίτη, 25 Μαϊος 2021 12:38

Yamaha - Χορηγός του Γιάννη Περιστερά

Η Yamaha χορηγεί τον νεαρό αθλητή Γιάννη Περιστερά για το 2021, ο οποίος θα αγωνιστεί στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα “Yamaha R3 bLU cRU FIM European Cup 2021”.

Η Yamaha Motor Greece, συνεχίζοντας τους κοινωνικούς της στόχους προς την συμβολή της στην προαγωγή της αθλητικής δραστηριότητας και της ευγενούς άμιλλας και υποστηρίζοντας τον δίτροχο αθλητισμό, ανακοίνωσε επίσημα την συνεργασία της με τον νεαρό αθλητή Γιάννη Περιστερά.

Η διάκριση του αγωνιζόμενου κατά τη συμμετοχή του στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα “Yamaha R3 bLU cRU FIM European Cup 2021”, έναν θεσμό που η Yamaha θεωρεί το δικό της δρόμο προς την εργοστασιακή της ομάδα των WSBK, αποτελεί στόχο και των δύο μερών.

Ως μέρος της προετοιμασίας για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, ο Γιάννης Περιστεράς συμμετέχει στο Ιταλικό Πρωτάθλημα CIV με την ομάδα Team Roc 'N' DeA με την εξαιρετική Yamaha R3.

Ευχόμαστε από την συνεργασία μας να επέλθουν σημαντικές επιτυχίες και διακρίσεις, όπως η μελλοντική συμμετοχή του Γιάννη Περιστερά σε μεγαλύτερες κατηγορίες.

Επιπλέον, ενισχύεται και η προβολή της ελληνικής συμμετοχής σε μία τόσο σημαντική διοργάνωση, στην οποία συμμετέχουν 26 αθλητές από 13 χώρες. Ευχόμαστε στον Γιάννη να υλοποιήσει τον κάθε του στόχο και να εκπληρώσει το μεγαλύτερό του όνειρο!

Προκειμένου να μείνετε συντονισμένοι με όλες τις εξελίξεις αναφορικά με την πρόοδο του Γιάννη Περιστερά επισκεφθείτε τις σελίδες μας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης καθώς και την ειδικά διαμορφωμένη σελίδα μας ΕΔΩ.

Καλή Επιτυχία Γιάννη!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 25 Μαϊος 2021 17:44

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon