.
Κατηγορία Suzuki
Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021 12:07

Haojue TR300 – Το επόμενο cruiser της Suzuki;

Σχέδια πατεντών που δημοσίευσε στην Κίνα η συνεργάτιδα της Suzuki ρίχνουν νερό στον μύλο της φημολογίας.

Η Κινεζική Haojue είναι μια σταθερή συνεργάτιδα της Suzuki και έχει βάλει το χεράκι της σε μια σειρά μικρών μοντέλων, όπως τα V-Strom 250 και Inazuma 250.

Τα σχέδια που αποκαλύφθηκαν μετά τη δημοσίευση πατέντας της Haojue στην Κίνα μας παρουσιάζουν το TR300, ένα μικρό cruiser που βασίζεται στον δικύλινδρο σε σειρά κινητήρα 300 cc της εταιρείας με απόδοση περίπου 30 ίππων και 2.8 χιλιογραμμόμετρων ροπής.

Στην ουσία πρόκειται για έναν κινητήρα που αποτελεί εξέλιξη του δικύλινδρου 250 που τόσο καλά έχουμε γνωρίσει στην Ελλάδα από τα μικρά V-Strom, ο οποίος ωστόσο δεν έχει έρθει ακόμη προς τα μέρη μας – παρότι τα 250άρια έχουν μείνει εκτός Euro 5 πια.

Μάλιστα πέρυσι είχαμε ξανασυζητήσει πάνω στο ίδιο θέμα, όταν η Haojue είχε παρουσιάσει επίσημα στην Κίνα το σπορ μοντέλο DR300, το οποίο εικάζαμε πως εύκολα θα το βλέπαμε στα μέρη μας ως Suzuki GSX-S300. Ατυχώς αυτό δεν έχει συμβεί ακόμη και πολύ θα θέλαμε να πιστέψουμε πως οφείλεται στις δυσμενείς συνθήκες που έχει δημιουργήσει η πανδημία covid-19 στην παγκόσμια παραγωγή και τις μεταφορές.

Το ανάλογο cruiser μοντέλο έχει σαφέστατο στόχο να χτυπήσει αγορές όπως αυτές της Ινδίας και μοντέλα όπως τα Royal Enfield Meteor 350 και Honda Rebel 300.

Πηγή: Rushlane

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon