.
Κατηγορία Royal Enfield
Τρίτη, 01 Νοεμβρίου 2022 11:50

Royal Enfield 650 Scrambler σε δοκιμές στην Ινδία

Η Royal Enfield σύντομα θα επεκτείνει την γκάμα της. Στις επόμενες εβδομάδες αναμένεται η παρουσίαση των νέων Shotgun 650 και Meteor 650, ενώ στην Ινδία κυκλοφορούν φήμες για πολλά νέα μοντέλα που θα λανσαριστούν τα επόμενα δύο χρόνια από την εταιρεία, όπως και μία Scrambler 650.
 
 
Αυτή η 650 εντοπίστηκε για πρώτη φορά στην Ινδία σε δοκιμαστικές διαδρομές. Αυτά που γνωρίζουμε μέχρι τώρα είναι ότι η μοτοσυκλέτα θα μοιραστεί τον δικύλινδρο εν σειρά κινητήρα των Continental GT και Interceptor, με τη μέγιστή του απόδοση να φτάνει στους 47 ίππους.
 
Όπως φαίνεται στη φωτογραφία, η Scrambler 650 σχεδιαστικά ακολουθεί λιτές γραμμές, έχει έναν μικρό ανεμοθώρακα πάνω στο τιμόνι, τροχούς με ακτίνες και στρογγυλά φωτιστικά σώματα. Η μοτοσυκλέτα διαθέτει συμβατικό πιρούνι εμπρός και διπλά ρυθμιζόμενα αμορτισέρ πίσω, στα φρένα έχει ένα δισκόφρενο εμπρός και ένα πίσω και πιθανότατα δικάναλο ABS.
 
Προφανώς θα διαθέτει και το σύστημα πλοήγησης Tipper στον βασικό του εξοπλισμό, ωστόσο ακόμη δεν είναι σαφές πότε αναμένεται, με αρκετές πιθανότητες η παρουσίαση να γίνει μέσα στον επόμενο χρόνο.
 
Πηγή: Gaadiwaadi.com
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 01 Νοεμβρίου 2022 16:46

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon