.
Κατηγορία Kymco
Τρίτη, 11 Νοεμβρίου 2014 12:51

Kymco Agility Maxi 300i ABS 2015

 

Τώρα και σε Maxi!

 


H Kymco συνεχίζει να εξελίσσει τα scooter της σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών και το νέο Agility Maxi 300i ακολουθεί πιστά αυτή την οδό. Το νέο scooter μεγάλωσε και πλέον κινείται από έναν μονοκύλινδρο τετράχρονο κινητήρα χωρητικότητας 270,6 κυβικών εκατοστών απόδοσης 23,6 ίππων στις 8.000σ.α.λ. και ροπής 22,5 Nm στις 6.500σ.α.λ.

Διαφορετικό από τα άλλα

Το νέο Agility Maxi 300i ABS καλύπτει τις προδιαγραφές Euro 3 και ο κινητήρας που τροφοδοτείται μέσω ψεκασμού, έχει μηχανισμό που μειώνει την συμπίεση κατά την εκκίνηση για ευκολία. Διαθέτει βελτιωμένο σύστημα μετάδοσης CVT προκειμένου να έχει αντίστοιχα καλές επιδόσεις. Το πλαίσιο έχει ενισχυθεί σε συγκεκριμένα σημεία για ακαμψία, ενώ έχει βελτιωθεί και η γωνία πλαγιάσματος που βρίσκεται πλέον στις 37 μοίρες από την δεξιά πλευρά. Το μεταξόνιο είναι μικρότερο από τα υπόλοιπα Agility, ενώ υπάρχουν σημαντικές αλλαγές στα περιφερειακά, τα οποία είναι ουσιαστικά νέα.
Δύο μικρά ντουλαπάκια για αποθήκευση γαντιών μαζί με θύρα USB για φόρτιση κινητού βρίσκονται στην ποδιά, ενώ ο χώρος κάτω από την σέλα φιλοξενεί άνετα δύο κράνη full face. Το μπροστινό φτερό και το μπροστινό τμήμα έχουν σχεδιαστεί σε αεροσύραγγα για βελτίωση της αεροδυναμικής, με τα νέα φώτα που χρησιμοποιούν λάμπες H17 και την σειρά LED, να δημιουργούν ένα εντυπωσιακό μπροστινό τμήμα.
Ένας νέος πίνακας οργάνων υγρών κρυστάλλων φιλοξενεί όλες τις ενδείξεις όπως και το λαμπάκι του ABS.
Το πίσω φανάρι, είναι τύπου LED με το “X” που σχηματίζεται να συμβολίζει το νέο μοντέλο. Το στυλ του νέου Agility Maxi 300i είναι sport και διαφέρει από την υπόλοιπη σειρά Agility.
Ποιοτικά χρωμιωμένα τμήματα αλλά και υψηλής αισθητικής δερμάτινη σέλα, έρχονται να συμπληρώσουν την ήδη καλή εικόνα που τονίζουν και οι αλουμινένιοι τροχοί με τα ελαστικά διαστάσεων 120/80-14 και 150/70-13 για μπροστά και πίσω αντίστοιχα.

Κορυφαίο σύστημα ABS

Ένας πλευστός δίσκος διαμέτρου 260mm με ακτινικής τοποθέτησης δαγκάνα τριών εμβόλων και ABS έχει αναλάβει το φρενάρισμα του μπροστινού τροχού, ενώ πίσω, υπάρχει ένας δίσκος διαμέτρου 240mm με δαγκάνα δύο εμβόλων και ABS. Το ABS προέρχεται από την Bosch και είναι το σύστημα 9.1M που είναι αρκετά γνωστό και χρησιμοποιείται από μεγάλες μοτοσυκλέτες.

Οι αναρτήσεις του νέου Kymco Agility Maxi 300i περιλαμβάνουν τηλεσκοπικό μπροστινό σύστημα με καλάμια διαμέτρου 37 χιλιοστών και δύο αμορτισέρ για πίσω, με 5 θέσεις ρύθμισης της προφόρτισης των ελατηρίων.

Φωτογραφίες λεπτομερειών

Φωτογραφίες studio

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 11 Νοεμβρίου 2014 13:52

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon