.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2024 10:24

Honda – Νέος χώρος –«κέντρου» του μηχανοκίνητου αθλητισμού της στην Suzuka

Η Honda Motor Co., Ltd. αποκάλυψε λεπτομέρειες για τη νέα Honda RACING Gallery, μια εγκατάσταση που η Honda έχει δημιουργήσει στο Suzuka Circuit κυρίως ως βιτρίνα για τη διαδοχή των μηχανών Honda F1. (δελτίο τύπου)

Η Gallery θα χρησιμεύσει ως κέντρο επικοινωνίας της Honda σχετικά με τις δραστηριότητές της στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, συμπεριλαμβανομένης της εισαγωγής των προκλήσεων που έχει αναλάβει η Honda για να γίνει «νούμερο ένα στον κόσμο», καθώς και διάφορες τεχνολογίες αγώνων. Η Πινακοθήκη θα ανοίξει στις 5 Απριλίου 2024, την πρώτη ημέρα του Ιαπωνικού Grand Prix του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος FIA Formula 1 (F1) που θα διεξαχθεί στο Suzuka Circuit στο Mie Prefecture της Ιαπωνίας.

Ελπίζοντας να γίνει κέντρο επικοινωνίας της Honda σχετικά με τις δραστηριότητες του μηχανοκίνητου αθλητισμού της, η Honda RACING Gallery σχεδιάστηκε ως μια εγκατάσταση όπου οι επισκέπτες μπορούν να «ζήσουν» την αποφασιστικότητα της Honda να κερδίσει και τις τεχνολογίες που συγκεντρώνονται μέσω των αγωνιστικών δραστηριοτήτων. Τα εκθέματα περιλαμβάνουν διαδοχικές γενιές αγωνιστικών μηχανών, κινητήρων και κινητήρων Honda που πραγματικά συμμετείχαν σε αγώνες, κυρίως σε αγώνες F1 για τους οποίους φέτος σηματοδοτούνται τα 60 χρόνια από τον πρώτο διαγωνισμό της Honda σε έναν αγώνα F1.

Η Gallery έχει σχεδιαστεί με το μαύρο ως βασικό χρωματικό τόνο και τοποθετεί προβολείς σε κάθε μηχανή που εμφανίζεται, επιτρέποντας στους επισκέπτες να δουν και να αισθανθούν τη λειτουργική ομορφιά των αγωνιστικών μηχανών γεμάτων με τις τεχνολογίες αιχμής κάθε εποχής.

Η Honda παρουσιάζει τα προϊόντα της και τις εταιρικές δραστηριότητές της, καθώς και τις σκέψεις και το πάθος που έχουν τεθεί σε αυτά, από ιστορικές, παγκόσμιες και μηχανοκίνητες προοπτικές σε πολλαπλές εκθεσιακές εγκαταστάσεις και εγκαταστάσεις πρακτικής εμπειρίας. Αυτό περιλαμβάνει το Honda Welcome Plaza Aoyama (Minato-ku, Τόκιο) και το Honda Collection Hall (στο Motegi, Tochigi).

Η Honda θα συνεχίσει να προσφέρει υψηλής ποιότητας εμπειρίες επωνυμίας και ευκαιρίες επικοινωνίας σε όλα τα σημεία επαφής με τους πελάτες της, προσπαθώντας να κάνει τη Honda μια μάρκα που θα συνεχίσει να είναι αγαπητή στους πελάτες και τους θαυμαστές σε όλο τον κόσμο.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2024 10:30

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon