.
Κατηγορία Husqvarna
Τρίτη, 18 Απριλίου 2017 12:05

Husqvarna Svartpilen 2018

 

Δοκιμάζεται ήδη

 

 

Λίγους μήνες μετά την παρουσίαση του στο σαλόνι μοτοσυκλέτας στο Μιλάνο, τον Νοέμβριο, το Svartpilen της Husqvarna βρίσκεται ήδη στους δρόμους για δοκιμές.
Σύμφωνα με την Husqvarna το νέο μοντέλο αναμένεται στο τέλος του 2017 στα καταστήματα ως μοντέλο 2018.
Οι δοκιμές του έχουν ξεκινήσει ήδη και όπως βλέπουμε και από τις φωτογραφίες που δημοσίευση η MCN, το νέο μοντέλο δεν έχει εμφανείς διαφορές από το πρωτότυπο.
Να θυμίσουμε ότι βασίζεται στο KTM Duke 390 από το οποίο δανείζεται τον κινητήρα, με απόδοση 43 ίππων, ενώ αναμένεται να χρησιμοποιεί την ίδια TFT οθόνη, και φυσικά το πλαίσιο και το ψαλίδι. Ρεζερβουάρ, σέλα, υποπλαίσιο και πλαϊνά του, βάση στήριξης πινακίδας, είναι διαφορετικά. Διαφορετικοί επίσης είναι οι τροχοί που για την περίπτωση είναι ακτινωτοί 17 ιντσών με χωμάτινα ελαστικά της Pirelli Rally STR, όπως αρμόζουν σε μία γνήσια Street Scrambler μοτοσυκλέτα. Οι διαδρομές των αναρτήσεων βρίσκονται στα 150 χιλιοστά, στις ίδιες αναρτήσεις της WP που χρησιμοποιεί και το Duke.
Διακρίνεται επίσης μία αλουμινένια προστατευτική ποδιά στο κάτω μέρους του κινητήρα.


Υπάρχει νέος δίσκος μπροστινού φρένου με ακτινικής τοποθέτησης δαγκάνα της Bybre, διαφορετικά φαρδύτερα μαρσπιέ αναβάτη χωρίς ελαστικά παρεμβάσματα, ενώ δεν φαίνεται το LED φανάρι που είχε το πρωτότυπο και η εξάτμιση του.
Είναι άγνωστο ακόμη αν τα παραπάνω θα περιλαμβάνονται στον προαιρετικό εξοπλισμό ή αν αποσύρθηκαν μόνιμα από την αναμενόμενη έκδοση.
Είναι επίσης πιθανό να υπάρξουν δύο διαφορετικές εκδόσεις ανάλογα με τον εξοπλισμό.
Το νέο Svartpilen βρίσκεται ήδη στην τελική ευθεία και σύντομα θα παρουσιαστεί και ως μοντέλο παραγωγής.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 18 Απριλίου 2017 12:08

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon