.
Κατηγορία Gas Gas
Τρίτη, 20 Μαϊος 2014 10:04

Gas Gas EC - TXT - Replica Factory 30th Anniversary - 2014

Για τα 30 χρόνια της εταιρίας

 

Νέα σειρά μοτοσυκλετών Enduro και Trial παρουσίασε η Gas Gas, με την ονομασία Limited Edition, προκειμένου να γιορτάσει τα 30 χρόνια της εταιρίας. Τα νέα μοντέλα είναι βασισμένα πάνω στα Racing Enduro EC και Trial ΤΧΤ και οι διαφορές που έχουν είναι συγκριτικά μεταξύ τους.

Βασισμένα στα Racing

Οι εξελίξεις του επετειακού ΤΧΤ Pro Factory Replica, ιδιαίτερα όσον αφορά την απόδοση του κινητήρα, το φέρνουν πιο κοντά στη μοτοσυκλέτα που οδηγεί ο Νο 1 αναβάτης της Gas Gas, Adam Raga. Τα Trial TXT, έχουν νέο βεντιλατέρ της Spac, νέα μανιβέλα, νέες δαγκάνες φρένων μπροστά και πίσω της Braketec, και νέα γραφικά που ανανεώνουν σημαντικά τις μοτοσυκλέτα.
Στα Enduro μοντέλα έχουμε περισσότερες διαφορές που ξεκινούν από τους νέους ελαφρύτερους διακόπτες στα χειριστήρια, την πλευστή δισκόπλακα μπροστά, νέο καπάκι συμπλέκτη, νέο καπάκι δίσκων – το διαιρούμενο κομμάτι αλλά και αυτό της τρόμπας νερού. Συναντάμε τμήματα που έχουν αντικατασταθεί από κατασκευασμένα σε CNC όπως οι τάπες της τρόμπας του φρένου και του συμπλέκτη που είναι κόκκινες ανωδιομένες, αλλά και το δίχαλο – βάση της τρόμπας.
Τα γραφικά είναι επίσης νέα, ενώ η ανοδίωση στο κόκκινο μπροστινό της Marzocchi είναι μαύρη.
Τα Enduro φοράνε γρανάζι Stealth και προστατευτικό τρόμπας συμπλέκτη, στο γρανάζι κίνησης για την περίπτωση που σπάσει η αλυσίδα.

Τιμές

Οι λιανικές τιμές τους διαμορφώνονται ως εξής:
TXT 250 – 7.550€
TXT 280 – 7.880€
TXT 300 – 7.995€
EC 250 – 9.290€
EC 300 – 9.550€

Φωτογραφίες Enduro

Φωτογραφίες Trial

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Gas Gas TX Randonne 125-200 2014 Gas Gas Enduro 2015 – Παρουσιάστηκαν! »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon