.
Κατηγορία Αλλοι
Παρασκευή, 17 Μαϊος 2024 11:29

GoPro - Το Trentino MXGP από το κράνος του Tim Gajser [Βίντεο]

Η GoPro και ο πρωταθλητής της Honda, Tim Gajser, μας βάζουν μέσα στον αγώνα MXGP στην περίφημη ιταλική πίστα Pietramurata.

Στα σχεδόν έξι λεπτά διάρκειάς του, το βίντεο που κοινοποίησε η GoPro μας βάζει μέσα στην καυτή δράση του πρώτου σκέλους του αγώνα MXGP του Trentino, στην περίφημη πίστα Pietramurata στη βόρεια Ιταλία.

Σε αυτό συμπυκνώνονται οι σημαντικότερες στιγμές ενός σκέλους στο οποίο ο Gajser δεν έκανε την καλύτερη των εκκινήσεων μα κατάφερε στο τέλος να πιέσει τον νικητή, Romain Febvre της Kawasaki, ως την καρό σημαία χάνοντας για λίγο τη νίκη.

Χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση, απολαύστε τα θεαματικά πλάνα που τραβήχτηκαν από την κάμερα GoPro Hero12 που βρισκόταν πάνω στο κράνος το Gajser με την εκπληκτική σταθεροποίηση εικόνας που προσφέρει στο βίντεο που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 17 Μαϊος 2024 11:47

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon