.
Κατηγορία VIDEOS
Παρασκευή, 14 Μαϊος 2021 10:16

Video Test Ride - Ducati Streetfighter V4s - 2021

To Ducati Streetfighter V4 του 2020 είναι ένα Streetfighter νέου τύπου, προερχόμενο από το υπέρτατο Panigale V4, στοχεύοντας κυρίως σε χρήση πίστας, παρέχοντας όμως παράλληλα στον ιδιοκτήτη του τη δυνατότητα νόμιμης κυκλοφορίας και στον δρόμο. Μια δουλεμένη μεν μοτοσυκλέτα με εξωφρενικές δε επιδόσεις, υποψήφια για τον τίτλο του δυνατότερου γυμνού μοντέλου παραγωγής στον κόσμο. 

Τόσο οι δηλώσεις της Ducati, που κάνουν λόγο για 208 άλογα στον στρόφαλο, όσο και οι δικές μας μετρήσεις, όπου στο δυναμόμετρο του PowerHouse Engineering έγραψε… 188 άλογα στον τροχό, δείχνουν πως όταν μιλάμε για απόλυτα νούμερα, το Streetfighter V4 δεν αστειεύεται, θέτοντας νέα στάνταρ στην κατηγορία -και όχι μόνο.

 

Απολαύστε το video στις οθόνες σας ή διαβάστε την αναλυτική δοκιμή εδω

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14 Μαϊος 2021 10:20

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon