Kymco

kymco xciting s 400i 39

5η γενιά XCiting, με Sport χαρακτήρα και κορυφαίο εξοπλισμό

Κείμενο: Κώστας Γκαζής
Φωτογραφίες: Βασίλης Κωστάκος

Το XCiting-S 400i ABS Noodoe αποτελεί την εξέλιξη του εμβληματικού mega-scooter της KYMCO που αισίως έχει φτάσει στην 5η γενιά του, μετά την πρώτη του εμφάνιση το 2003. Το νέο XCiting-S (S για Sport) 400 είναι ένα πραγματικά κορυφαίο, σύγχρονο GT Scooter, με κορυφαία επίπεδα εξοπλισμού -με το φοβερό και τρομερό Noodoe- και δυνατό sport χαρακτήρα.

kymco xciting s 400i 61

Ας δούμε επιγραμματικά τα δυνατά σημεία του KYMCO Xciting-S 400i ABS Noodoe

 • Νέο πλαίσιο
 • Νέες βάσεις κινητήρα
 • Βελτιωμένος G5-SC κινητήρας με την υψηλότερη ισχύ στην κατηγορία & προοδευτική μετάδοση
 • Ρυθμιζόμενη ζελατίνα σε 5 θέσεις, με το χέρι
 • Νέο τιμόνι σχήματος “V” που βελτιώνει την ακρίβεια οδήγησης και βελτιστοποιεί την ορατότητα των οργάνων
 • Full LED φώτα & φώτα ημέρας DRL
 • Με την πλατφόρμα Noodoe, που συνδέει smartphone & scooter, προσφέροντας ενδείξεις GPS & πληθώρα υπηρεσιών
 • SMART LOCK. Κεντρικός διακόπτης πολλαπλών χρήσεων (άνοιγμα σέλας/τεπόζιτου βενζίνης) με αντικλεπτική προστασία
 • Όργανα με οθόνη TFT με δυνατότητα προσωπικής προσαρμογής ενδείξεων
 • Αποθηκευτικοί χώροι κάτω από το τιμόνι που κλειδώνουν
 • Φωτιζόμενος χώρος αποθήκευσης για Full Face κράνος
 • Διακόπτης αλάρμ
 • Παροχή ρεύματος 12V στον αποθηκευτικό χώρο κάτω από το τιμόνι
 • Δυο δισκόφρενα μπροστά με δίσκους μαργαρίτα και ακτινικές δαγκάνες, και μονό δισκόφρενο μαργαρίτα πίσω, δικάναλο ABS 9.1 της BOSCH
 • Χειρόφρενο
 • Ένδειξη service

kymco xciting s 400i 59

Από εμφάνιση, ότι και να πούμε λίγο θα είναι. Το Xciting-S 400 πραγματικά σκίζει, κομίζοντας την πλέον σύγχρονη αισθητική άποψη περί sport GT scooter. Αιχμηρό, «κακό», δυναμικό, και εξαιρετικά λεπτό! Τόσο λεπτό που κοιτώντας το από μπροστά, πιστεύεις πως είναι… 250. Με πολλές επιφάνειες, που τέμνουν η μία την άλλη, και με μια ενιαία αεροδυναμική σχεδίαση που το κάνει να ξεχωρίζει σταματημένο ή εν κινήσει.

kymco xciting s 400i 3

Η προσοχή που έχει δώσει η KYMCO ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια (δείτε πχ. τα στελέχη των καθρεπτών, ή το κρύσταλλο στο πίσω φωτιστικό σώμα που προεξέχει σε 2…κερατάκια) είναι μεγάλη, και ο εξοπλισμός του Xciting-S 400 κορυφαίος.

kymco xciting s 400i 5

Επιθετικό κοστούμι, επιθετικό και το βλέμμα στους προβολείς, που διαθέτουν αεραγωγούς από κάτω τους.

kymco xciting s 400i 8

Προσεγμένος σε εμφάνιση ο κινητήρας, ντιζαινάτο το φιλτροκούτι.

kymco xciting s 400i 9

Όμορφη η σέλα δύο επιπέδων και εξαιρετικά άνετη και για τους δύο επιβαίνοντες.

kymco xciting s 400i 4

Οι τροχοί είναι 15 μπροστά και 14 ιντσών πίσω, τα πολύ καλά ελαστικά της Maxxis έχουν σπορ χάραξη και προφίλ, τα 2 δισκόφρενα μπροστά έχουν ακτινικές δαγκάνες, ενώ και οι 3 δίσκοι είναι τύπου μαργαρίτα.

kymco xciting s 400i 1

Προσεγμένο το design στο τελικό της εξάτμισης, και αναδιπλούμενα τα μίνιμαλ μεταλλικά μαρσπιέ του συνεπιβάτη. Ο λόγος της επιλογής των συγκεκριμένων μαρσπιέ είναι ίσως για να κρατηθεί όσο το δυνατόν πιο λεπτό το scooter, όμως δεν αποτελούν την πιο άνετη λύση για τον συνεπιβάτη.

kymco xciting s 400i 12

Σχετικά περιορισμένος ο χώρος αποθήκευσης κάτω από τη σέλα του αναβάτη, χώρος που δεν χωράει full-face κράνος -τουλάχιστον όχι medium μεγέθους που δοκιμάσαμε εμείς-, είναι όμως φωτιζόμενος. Η σέλα ανοίγει με δύο τρόπους, τόσο με ένα κουμπί που βρίσκεται στο αριστερό γκριπ, όσο και με το γύρισμα του κλειδιού.

kymco xciting s 400i 18

Οι αποθηκευτικοί χώροι του Xciting-S 400i συνεχίζονται και μπροστά, με 2 ρηχά ντουλαπάκια που χωράνε μικροπράγματα ενώ δεν διαθέτουν εξωτερικές κλειδαριές, καθώς κλειδώνουν αυτόματα όταν κλειδώνει το τιμόνι του scooter. Στο ένα εξ αυτών έχουμε και USB φορτιστή.

kymco xciting s 400i 14

Πανέμορφοι σε σχεδίαση είναι οι εργονομικοί διακόπτες (έχουμε και χειρόφρενο που θέλει λίγη δύναμη στο τράβηγμα), ενώ ρυθμιζόμενες είναι αμφότερες οι μανέτες των φρένων.

kymco xciting s 400i 16

Περιέργως για scooter, το Xciting 400-S έχει και kill-switch (στο αριστερό γκριπ), ενώ έχει και αλάρμ στο δεξί γκριπ τα οποία είναι τοποθετημένα στο κουμπί… της μίζας. Στο αριστερό γκριπ έχουμε και τα κουμπιά με τα οποία αλλάζουν οι ενδείξεις σε όργανα και Noodoe. Συνήθως τις ανάλογες ρυθμίσεις οργάνων τις έχουν τα δίκυκλα στο αριστερό γκριπ, όμως η KYMCO επέλεξε να τις τοποθετήσει στο δεξί. Έτσι θέλει προσοχή γιατί εύκολα με τον αντίχειρα σου καθώς εκείνος κινείται ανάμεσα στα κουμπιά, μπορείς να θέσεις σε λειτουργία και τα αλάρμ.

kymco xciting s 400i 27

Για την πλήρη επεξήγηση της λειτουργίας των διακοπτών του scooter, αλλά και μια εξαντλητική ανάλυση του Noodoe και των τρομερών δυνατοτήτων του δείτε ΕΔΩ!

Με λίγα λόγια πάντως, το Noodoe προσφέρει smart δυνατότητες στο scooter της KYMCO, όπως GPS, πρόβλεψη καιρού, πληροφορίες τηλεφωνικών κλήσεων, προβολή ορίων ταχύτητας σε πραγματικό χρόνο, κ.α. Πραγματική ψηφιακή επανάσταση όσον αφορά στα δίκυκλα, ενώ στη δοκιμή μας διαπιστώσαμε πως δουλεύει εύκολα, αξιόπιστα και δίχως να παιδεύει τον χρήστη.

kymco xciting s 400i 25

Η δεξιά οθόνη των οργάνων διαθέτει αναλογικές ενδείξεις ταχύμετρου (δυστυχώς μικρές και δεν φαίνονται εύκολα), ενώ η αριστερή είναι ψηφιακή και παρέχει ενδείξεις στροφόμετρου, βολτόμετρου, ολικού και 2 μερικών χιλιομετρητών, στάθμης καυσίμου, ένδειξη αλλαγής λαδιών, μέσης κατανάλωσης καυσίμου, ένδειξη θερμοκρασίας, κ.α. Πολλές πληροφορίες, αλλά μικρές οι ενδείξεις, και άτακτα τοποθετημένες, από εργονομία και εμφάνιση εδώ πάσχουμε.

Η κεντρική οθόνη αλλάζει σύμφωνα με τις επιθυμίες του αναβάτη, παρέχοντας ενδείξεις GPS, ταχύμετρου (ναι δεύτερο ταχύμετρο, με πιο ευκρινείς ενδείξεις), πρόβλεψη καιρικών συνθηκών, ρολογιού, κλπ.

Όμορφο το χρωμιομένο περίγραμμα στα όργανα, είναι όμως πλαστικό και όχι μεταλλικό.

Πέρα από το Noodoe, έχουμε και σινιάλο στους διακόπτες, ενώ επιπλέον, τα φλας κάνουν χαρακτηριστικό ήχο για να μην τα ξεχνάτε ανοιχτά.

kymco xciting s 400i 10

Το scooter της KYMCO φέρει και το κλασικό σύστημα ασφάλειας των απανταχού scooter / παπιών, όπου μια λάμα κλειδώνει την οπή του διακόπτη, και ανοίγει με το πίσω μέρος του κλειδιού.

kymco xciting s 400i 11

Η τάπα του ρεζερβουάρ βρίσκεται μπροστά από τον αναβάτη, κι έτσι ο τελευταίος δεν χρειάζεται να σηκώνεται στο βενζινάδικο για τον ανεφοδιασμό. Μικρό παράπονο για το κάλυμμα της τάπας που δεν κλειδώνει (κλειδώνει όμως η τάπα), ενώ έχει και περισσότερους τζόγους από ότι θα θέλαμε για GT Scooter αυτής της ποιότητας.

kymco xciting s 400i 34

Το πίσω φωτιστικό σώμα είναι θα λέγαμε… διαστημικό σε σχεδίαση, κάνοντας ορατό το scooter σε όλες τις συνθήκες, και χαρίζοντας του αισθητική μοναδικότητα.

Η ζελατίνα προσφέρει άριστη κάλυψη, ενώ ρυθμίζεται σε δυο θέσεις, με το χέρι, χωρίς εργαλεία. Πιέζεις απλά έναν μοχλό που βρίσκεται στο εσωτερικό της και τη σηκώνεις ή την κατεβάζεις. Σημειώστε πως η ρύθμιση δεν γίνεται εν κινήσει, καθώς χρειάζονται και τα 2 χέρια για να την ανεβάσεις / κατεβάσεις.

Το Xciting 400-S διαθέτει τόσο μονό όσο και διπλό σταντ στον στάνταρ εξοπλισμό του, ενώ θα ανέβει / κατέβει από εκείνο εύκολα ακόμα και από αναβάτη κατηγορίας φτερού (58 κιλά είμαι οπότε…).

Σημειώστε πως οι καθρέπτες προσφέρουν εκπληκτικό οπτικό πεδίο, είναι ψηλά τοποθετημένοι και δεν εμποδίζουν έτσι στην κίνηση στην πόλη (δεν βρίσκουν στους καθρέπτες των αυτοκινήτων), ενώ διαθέτουν εργονομικό και εύκολο μηχανισμό ρύθμισης.

kymco xciting s 400i 36

Στην πόλη θα προτιμήσετε την χαμηλή θέση, ενώ στον αυτοκινητόδρομο την ψηλή. Με ύψος 1.70, στην ψηλή θέση είχα τέτοια κάλυψη από τον αέρα, που μπορούσα να οδηγώ με ανοιχτή τη ζελατίνα του κράνους. Σημειώστε πως στην ψηλή θέση, ανεβαίνει και μια προέκταση στο κάτω μέρος της ζελατίνας, που κόβει τον αέρα και από τα χέρια του αναβάτη! Κάτι τελευταίο, η μικρή μείωση της τελικής ταχύτητας όταν έχετε τη ζελατίνα στην ψηλή θέση -στην χαμηλή θα δείτε 175-180 χλμ/ώρα στο κοντέρ σε ιδανικές συνθήκες.

Κι όσον αφορά στην ποιότητα κατασκευής, αυτή είναι κορυφαία, τόσο σε υλικά, συναρμογή και απουσία τριγμών, ποιότητα κατασκευής που συνεχίζει να εντυπωσιάζει και στον δρόμο, με την εξαιρετική ποιότητα κύλισης του scooter.

kymco xciting s 400i 41

Για να πάρει μπροστά το scooter, πρέπει να πιέζετε και την αριστερή μανέτα την ώρα που πιέζετε το κουμπί της μίζας, κλασική μέθοδος ασφάλειας.

Ο προβολέας είναι εξαιρετικός το βράδυ, πολύ δυνατός και με άριστη δέσμη, ενώ δυνατή είναι και η κόρνα.

Η σέλα είναι χαμηλή και η πρόσβαση εύκολη τόσο για να ανέβεις / κατέβεις, όσο και για να πατάς κάτω όλο το πέλμα του ενός ποδιού –ύψος αναβάτη 1.70.

Όταν ο αναβάτης καθίσει στο scooter, ανακαλύπτει πως οι κνήμες του έρχονται σε γωνία σχεδόν 90 μοιρών με τους μηρούς, με άλλα λόγια τα πόδια διπλώνουν αρκετά. Αυτό για εμένα δεν ήταν ενοχλητικό, όμως ίσως ενοχλήσει τους ψηλότερους αναβάτες.

Η δεύτερη στάση οδήγησης, που απαντούμε συνήθως στα GT scooter, με τεντωμένα τα πόδια μπροστά δηλαδή, εδώ είναι ανεφάρμοστη, καθώς η απόσταση δεν είναι αρκετή για να τεντώσουν τα πόδια. Επιπλέον, τα «ψηλά» μαρσπιέ είναι στενά και δεν προστατεύουν τα πέλματα των ποδιών.

Οι αναρτήσεις του Xciting-S 400 είναι ρυθμισμένες σφιχτά, ενώ έχουν σχετικά μικρές διαδρομές. Αυτό μεταφράζεται σε εξαιρετικό κράτημα σε καλό οδόστρωμα, θέλει όμως προσοχή σε λακκούβες και σαμάρια. Εκεί ο αναβάτης θα κόψει ταχύτητα για να μην ταλαιπωρηθεί από τα χτυπήματα.

kymco xciting s 400i 52

Ο κινητήρας τώρα αποδίδει εξαιρετικά σβέλτα τους 35,5 ίππους του, έχοντας άμεση μετάδοση, και ενθουσιάζει με την απόδοση του. Αντίστοιχα θέλει και προσοχή στο γλιστερό οδόστρωμα, καθώς η άμεση μετάδοση θα σπινάρει το πίσω ελαστικό. Θα θέλαμε να διέθετε Traction Control, καθώς ειδικά στο βρεγμένο ελληνικό οδόστρωμα, το γκάζι θέλει λεπτούς χειρισμούς.

Πλαίσιο και αναρτήσεις συνεργάζονται υπέροχα όσον αφορά στον sport χαρακτήρα του KYMCO, προσφέροντας ενιαία στιβαρή αίσθηση, δίχως κουνήματα, ακόμα και σε καμπές κοντά στην τελική ταχύτητα του scooter. Μόνο στο κακό οδόστρωμα σε μεγάλες ταχύτητες, θα δείτε κάποιες ταλαντώσεις. Δυστυχώς όμως κανείς κατασκευαστής δεν σχεδιάζει τα sport scooter του προβλέποντας τις εφιαλτικές συνθήκες της ελληνικής ασφάλτου.

kymco xciting s 400i 54

Αν τα φρένα σας εντυπωσίασαν με την εμφάνιση τους, θα χαρείτε να μάθετε πως εξίσου εντυπωσιακή είναι και η απόδοση τους, με άριστη αίσθηση, μεγάλη δύναμη και αρχικό δάγκωμα. Θα θέλαμε το ABS να καθυστερούσε ένα τσικ να επέμβει, καθώς φαίνεται πως οι ακτινικές δαγκάνες θα μπορούσαν να δώσουν ακόμα περισσότερα.

Στις μεγάλες ταχύτητες δημιουργείται κάποιος θόρυβος από τη ζελατίνα, όχι όμως ενοχλητικός, ενώ αν η ζελατίνα είναι στην ψηλή θέση, έχουμε μια μικρή υποπίεση που ρουφάει τον αναβάτη προς τα εμπρός, όμως κι εδώ το φαινόμενο είναι μικρής έντασης, και δείχνει πως έχει πέσει αρκετή μελέτη στον σχεδιασμό του XCiting.

kymco xciting s 400i 44

Αυτό που μένει στον αναβάτη από την οδήγηση του XCiting είναι η φοβερή ποιότητα κύλισης του, και η ικανότητα του να τα καταφέρνει πολύ καλά σε πληθώρα συνθηκών. Από το μποτιλιάρισμα (με τιμόνι που κόβει πάρα πολύ και ελαφριά αίσθηση) και την καθημερινότητα (άνετο, γρήγορο, πληθωρικό και γεμάτο τεχνολογία), στις χαλαρές βόλτες και στο cruising, αλλά και σε σβέλτους sport ρυθμούς. Τα άκρα, όπου θα αρχίσει να αισθάνεται δυσφορία ίσως είναι το ακραίο μποτιλιάρισμα, και οι sport καταστάσεις που ξεφεύγουν από τις προδιαγραφές του κόσμου των scooter. Οπουδήποτε ανάμεσα σε αυτά τα δύο άκρα, το XCiting είναι απλά απολαυστικό.

kymco xciting s 400i 53

Το 5ης γενιάς Xciting-S 400 της KYMCO προσφέρεται για συμβίωση τόσο σε αστικές συνθήκες, όσο και σε συνθήκες ταξιδιού, καταφέρνοντας να καλύψει πολλές επιθυμίες και ανάγκες, με μια ομοιογένεια και ποιότητα κύλισης και κατασκευής που χτυπάει κορυφή. Φυσικά το Noodoe αποτελεί την χαρά του κάθε «γκατζετάκια», συνδέοντας Internet, GPS, τηλέφωνο και scooter, και χαρίζοντας σας άπειρες ώρες ενασχόλησης αλλά και χρήσιμες πληροφορίες σε καθημερινή βάση. Sport, καθημερινό, όμορφο, άνετο, τεχνολογικά προηγμένο, το Xciting-S 400 είναι πραγματικά συναρπαστικό. Κι ευτυχώς, για όλα τα παραπάνω, έχει να επιδείξει μια απολύτως λογική τιμή στα 6.990 ευρώ, που πέφτει στα 6.690 όταν μιλάμε για τιμή τοις μετρητοίς.

Κατασκευαστής ΚΥΜCO
Μοντέλο Xciting-S 400i ABS Noodoe
Αντιπρόσωπος Moto Trend SA 
Τιμή 6.990 ευρώ (6.690 μετρητοίς) 
Εγγύση 2 χρόνια
Κινητήρας
Τύπος Υγρόψυκτος, τετραβάλβιδος, μονοκύλινδρος, 1ΕΕΚ
Χωρητικότητα 400 κ.εκ.
Συμπίεση 12,5:1
Τροφοδοσία Ηλεκτρονικός Ψεκασμός 
Ανάφλεξη Ψηφιακή 
Εκκίνηση Μίζα
Μετάδοση CVT 
Τελική μετάδοση Ιμάντας 
Πλαίσιο Ατσάλινο από σωλήνες κυκλικής διατομής
Τύπος Τύπου διαμάντι
Μήκος  (mm) 2.190
Πλάτος  (mm) 799
Ύψος  (mm) 1.344 - 1.433 (ανάλογα την θέση της ζελατίνας 
Μεταξόνιο (mm) 1.570
Ύψος σέλας  (mm) 805
Βάρος  (kg) 195 (κενό)
Ρεζερβουάρ  (lt) 12,5
Αναρτήσεις
Μπροστά Συμβατικό τηλεσκοπικό πιρούνι, διάμετρος 41mm, διαδρομή 110mm
Πίσω Δύο μονά αμορτισέρ, προφόρτιση ελατηρίου 
Ελαστικα
Μπροστά 120/70-15
Πίσω 150/70-14
Φρένα
Μπροστά Δύο δίσκοι τύπου μαργαρίτα με ακτινικές δαγκάνες δύο εμβόλων και ABS
Πίσω Δίσκος με δαγκάνα ενός εμβόλου και ABS
Επιδόσεις εργοστασίου
Ιπποδύναμη (hp / rpm) 35,5/7.500
Ροπή (kgm / rpm) 3,9 / 6.000

kymco-xciting-s-400i-7.jpgkymco-xciting-s-400i-36.jpgkymco-xciting-s-400i-8.jpgkymco-xciting-s-400i-16.jpgkymco-xciting-s-400i-1.jpgkymco-xciting-s-400i-14.jpgkymco-xciting-s-400i-9.jpgkymco-xciting-s-400i-3.jpgkymco-xciting-s-400i-25.jpgkymco-xciting-s-400i-5.jpgkymco-xciting-s-400i-35.jpgkymco-xciting-s-400i-10.jpgkymco-xciting-s-400i-4.jpgkymco-xciting-s-400i-11.jpgkymco-xciting-s-400i-12.jpgkymco-xciting-s-400i-34.jpgkymco-xciting-s-400i-6.jpgkymco-xciting-s-400i-18.jpgkymco-xciting-s-400i-17.jpgkymco-xciting-s-400i-27.jpg

kymco-xciting-s-400i-54.jpgkymco-xciting-s-400i-61.jpgkymco-xciting-s-400i-41.jpgkymco-xciting-s-400i-53.jpgkymco-xciting-s-400i-45.jpgkymco-xciting-s-400i-56.jpgkymco-xciting-s-400i-51.jpgkymco-xciting-s-400i-50.jpgkymco-xciting-s-400i-38.jpgkymco-xciting-s-400i-59.jpgkymco-xciting-s-400i-58.jpgkymco-xciting-s-400i-48.jpgkymco-xciting-s-400i-52.jpgkymco-xciting-s-400i-60.jpgkymco-xciting-s-400i-62.jpgkymco-xciting-s-400i-44.jpgkymco-xciting-s-400i-40.jpgkymco-xciting-s-400i-37.jpgkymco-xciting-s-400i-42.jpgkymco-xciting-s-400i-39.jpg

Ταξινομήσεις Ιανουαρίου 2019 - Top-10 παπιών

Μάχη Daytona-Yamaha για την πρωτιά

Ταξινομήσεις Ιανουαρίου 2019: Top-20 Scooter

Στα 125-400 κ.εκ. όλη η πρώτη εικοσάδα

Νέα κόσμου

KTM Motohall – Ανακοινώθηκε η ημερομηνία των εγκαινίων του

Ο νέος πολυχώρος έτοιμος να υποδεχθεί το κοινό

Michelin Fit2Go TPMS – Σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών

Εύκολα, γρήγορα και με ακρίβεια

Andeli Mototouring – Τριήμερη εκδρομή στην Πελοπόννησο

25η Μαρτίου στον τόπο που γέννησε την Επανάσταση

H AMA απαγορεύει τη διαφήμιση Κανναβιδιόλης

Λόγω διαφορετικών νομοθεσιών ανά πολιτεία

Νέα αγοράς Μοτοσυκλέτας

ipone katharistika wheelcity

Περιποίηση μοτοσυκλέτας από την Ipone

Δώστε την φροντίδα που της αξίζει

Επέκταση βάσης σταντ Kappa ES1156

Σταθερότητα σε κάθε έδαφος

Τα προϊόντα Twin Air στην HRC Honda του Ken Roczen

Ένα υπέροχο βίντεο-διαφήμιση

Εξατμίσεις Mivv για Honda με έκπτωση 10%

Στο κατάστημα της Wheelcity

Φιλμ προστασίας οργάνων Speedo Angels

Για BMW R1200GS και πολλά άλλα μοντέλα

Harley-Davidson Sportster Iron 883 - Κάντε ένα Test-Ride τώρα!

Γνωρίστε από πρώτο χέρι το best-selling αμερικάνικο μοντέλο

Προστατευτικό λαιμών εξάτμισης AltRider

Σωτήριος εξοπλισμός για εκτός δρόμου χρήση

Νέα αγώνων

polytimi kyriakopoulou 800

Η Πολυτίμη Κυριακοπούλου στο Dakar 2020!

Το όνειρο έρχεται ένα βήμα πιο κοντά

O Antoine Meo επιστρέφει στη δράση!

Με τη Honda στο Παγκόσμιο Enduro

Βίντεο – Τα αποκαλυπτήρια της Moriwaki Althea Honda Team WorldSBK

Ένα λεπτό, δύο αναβάτες και άλλα τόσα Fireblade

Το Dakar μπορεί να επιτρέψει στην Αφρική!

Νέα στοιχεία αναζωπυρώνουν τα σενάρια

ΤEST – Piaggio MP3 350 Sport

Η δυναστεία της “τρόικας”

Νέα αγοράς Αναβάτη

hd athena sportster prosfora

Harley-Davidson Athena – Sportster με όφελος έως και €1,000

Προσφορά για πολύ περιορισμένο χρόνο

BAJAJ test ride στην Delta Motorcycles

Στο κατάστημα της Αθήνας

Moto Petsas Honda Days

Mοναδικές προσφορές σε μοντέλα ‘17/‘18

Χειμερινά γάντια μοτοσυκλέτας στην Wheelcity

Ποικιλία για κάθε πορτοφόλι

Η Sidi πρωταγωνίστησε στο MX Internazionali d’ Italia

Οι μπότες Crossfire 3 SRS στα πόδια των Toni Cairoli και Jorge Prado

Κράνος MT Targo Enjoy ματ γκρί

Με εξαιρετική εφαρμογή

Αδιάβροχο σετ Nordcap σε προσιτή τιμή

Στο κατάστημα της Wheelcity

KTM παιδικό Neck Brace GPX Carbon, σε προσφορά

Προστασία με υπογραφή

Κράνος MT Optimus SV Tarmac

“Σπαστό” και προσιτό

Ride a Suzuki - Προσφορά με όφελος έως και €1.500!

Με τέσσερα χρόνια εγγύηση και τέσσερα χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια

Γάντια Fovos Windproof

Μέγιστη άνεση κάθε μέρα

Ωτoασπίδες Alpine Motosafe Tour

Φιλικές στο αυτί, ιδανικές για οδήγηση μοτοσυκλέτας

Αγώνες

IMG 0699

Π.Π. Enduro 2019 – 1ος & 2ος αγώνας, Ωρωπός

Λασπωμένη και θεαματική αρχή με διπλό αγώνα

AMA SX 2019 – 7ος αγώνας, Arlington (ΗΠΑ)

Τετραπλός Webb στο νήμα

X-Trial 2019 – 3ος αγώνας, Μπιλμπάο (Ισπανία)

Επιστροφή στην κορυφή για τον Bou