.
Κατηγορία SYM
Τετάρτη, 19 Μαρτίου 2014 14:06

Παρουσίαση - Νέο SYM Maxsym 600i ABS 2014

Η εμφάνιση της ναυαρχίδας!

Η απόλαυση στο maximum έρχεται από τη SYM! Επικαιροποιώντας με τον καλύτερο τρόπο το σύνθημά της “SCOOTER-ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ για όλους”, η SYM παρουσιάζει μία νέα πολυτελή πρόταση σε ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή. Με τον νέο κινητήρα ιπποδύναμης 46PS, η SYM έρχεται για να προσδώσει στο ήδη επιτυχημένο μοντέλο MAXSYM δυνατότητες για μεγαλύτερες συγκινήσεις. Η ναυαρχίδα της SYM, MAXSYM 600i ABS, αποτελεί την πολυτελή πρόταση υψηλών επιδόσεων της SYM, με μέγιστα επίπεδα ασφάλειας και εργονομίας. 

Με τιμή έκπληξη, καλεί και προκαλεί τους λιγοστούς εναπομείναντες θιασώτες των mega scooters να επανεξετάσουν τυχόν επιλογές τους, καθώς η τιμή του νέου 600αριού, είναι καλύτερη ακόμα και από 400άρια αλλά και 300άρια scooters άλλων εταιρειών.

Υψηλή αισθητική – Συναρπαστική πολυτέλεια!


Με επιβλητική σχεδίαση, το MAXSYM600i ABS γοητεύει με τη δυναμική του εμφάνιση, τις εντυπωσιακές γραμμές και το αεροδυναμικό του σχήμα. Το εμπρόσθιο τμήμα χαρακτηρίζεται από τη «μυώδη» σχεδίαση με διπλά φωτιστικά σώματα από διάφανο κρύσταλλο και φώτα θέσεως τεχνολογίας LED. Η σχεδίαση του πίσω μέρους εκφράζει την κομψότητα, καταλήγοντας σε δύο καλαίσθητα φανάρια τύπου LED. Εντυπωσιακός και λειτουργικός ο πίνακας οργάνων προσφέρει πλήρη ενημέρωση στον αναβάτη. Διαθέτει στρογγυλή ψηφιακή οθόνη πολλαπλών ενδείξεων, αναλογικές ενδείξεις με επιχρωμιωμένες λεπτομέρειες και απαλό φωτισμό του πάνελ. Η ειδικά σχεδιασμένη σέλα, είναι ντυμένη με ανθεκτικό αντιολισθητικό υλικό υψηλής ποιότητας και διαθέτει ρυθμιζόμενη πλάτη οδηγού και πλάτη συνοδηγού, εξασφαλίζοντας πραγματική άνεση. Πάνω στη πλάτη του οδηγού, αναγράφεται με κόκκινη ραφή το λογότυπο του μοντέλου «MAXSYM», προσθέτοντας μία ιδιαίτερη νότα στο χαρακτήρα του μοντέλου.

Εξοπλισμός άνεσης


Το νέο MAXSYM600i ABS θα καλύψει με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες μετακίνησης για χρήση εντός και εκτός πόλης, προσφέροντας ασφάλεια, άνεση και πολυτέλεια. Κάτω από την αναπαυτική σέλα, το άνοιγμα της οποίας γίνεται αυτόματα και με τη βοήθεια ενός διπλού υδραυλικού μηχανισμού, υπάρχει διαθέσιμος μεγάλος αποθηκευτικός χώρος με εσωτερικό φωτισμό, που θα φιλοξενήσει δύο full face κράνη. Τα τέσσερα ντουλαπάκια που βρίσκονται στο εσωτερικό της εμπρόσθιας ποδιάς και ανάμεσα από τα πόδια του οδηγού, παρέχουν επιπλέον αποθηκευτικό χώρο, με τον έναν από αυτούς να διαθέτει 12V παροχή ρεύματος και θύρα USB για φόρτιση συσκευών. Ο συνεπιβάτης ταξιδεύει ξεκούραστα και άνετα χάρη στην ειδικά σχεδιασμένη πλάτη, τις χειρολαβές και τα πτυσσόμενα μαρσπιέ, τα οποία ανοίγουν εύκολα με το πάτημα ενός κουμπιού. Ο αεροδυναμικής σχεδίασης ρυθμιζόμενος ανεμοθώρακας δύο θέσεων, παρέχει εκπληκτική προστασία από τον άνεμο ακόμα και στις υψηλές ταχύτητες ταξιδιού. Το πλαϊνό σταντ με διακόπτη ασφαλείας και το χειρόφρενο, συμβάλλουν στο άμεσο και ασφαλές παρκάρισμα του οχήματος. Ο μαγνητικός διακόπτης ασφαλείας κλειδαριάς και ο αντικλεπτικός διακόπτης ασφαλείας κάτω από τη σέλα που διακόπτει την παροχή ρεύματος, προσφέρουν επιπλέον ασφάλεια σε περίπτωση στάθμευσης του οχήματος για μεγάλο διάστημα.

Εξαιρετικές επιδόσεις


Το MAXSYM600i ABS με μεγάλα αποθέματα ισχύος, θα σε ταξιδέψει άνετα παντού. Διαθέτει έναν ισχυρό και ομαλής λειτουργίας τετραβάλβιδο υγρόψυκτο κινητήρα 565 κ.εκ. Έχει μέγιστη ιπποδύναμη 46 PS στις 6.750 σ.α.λ και μέγιστη ροπή 49 Nm στις 5.000 σ.α.λ. Διαθέτει ηλεκτρονικό σύστημα ψεκασμού (EFI) της KEIHIN και η κατανάλωση των 4.78lit / 100km (κατά WMTC) του MAXSYM600i ABS είναι στα χαμηλά όρια της κατηγορίας του. Σε συνδυασμό με το δοχείο καυσίμου χωρητικότητας 14.2 λίτρων, εξασφαλίζει ικανοποιητικά επίπεδα αυτονομίας.

Μέγιστη ασφάλεια – Αξιόπιστη συμπεριφορά


Πέραν της πολυτελούς εμφάνισης, του εξοπλισμού άνεσης αλλά και των υψηλών επιδόσεων, το MAXSYM600i ABS εγγυάται άψογη οδηγική συμπεριφορά.
Απολαύστε την αξιόπιστη συμπεριφορά του MAXSYM600i ABS στις στροφές. Το εμπρόσθιο τηλεσκοπικό πιρούνι, τα διπλά ρυθμιζόμενα αμορτισέρ με προφόρτιση ελατηρίου 5 θέσεων και το ελαφρύ άκαμπτο πλαίσιο προσφέρουν σίγουρο κράτημα και ποιότητα κίνησης. Η απόκριση των φρένων είναι άμεση, με το σύστημα ABS 9M της BOSCH τελευταίας γενιάς να έχει υποδειγματική λειτουργία και να εξασφαλίζει μικρές αποστάσεις ακινητοποίησης του οχήματος. Διαθέτει πίσω μεγάλο δισκόφρενο 275mm και εμπρός διπλό δισκόφρενο (275mm x 2) με ακτινωτές 4πίστονες αντικριστές δαγκάνες και σωληνάκια υψηλής πίεσης. Μεγάλοι τροχοί με όμορφες ζάντες ελαφρού κράματος και ελαστικά 120/70R15 εμπρός και 160/60R14 πίσω, παρέχουν εξαιρετικό κράτημα, ξεπερνώντας αποτελεσματικά τις ανωμαλίες του οδοστρώματος. Οι δύο ισχυροί προβολείς (55W x 2) διασφαλίζουν τη σωστή ορατότητα και στους πλέον σκοτεινούς δρόμους. Το πλαίσιο, ατσάλινο σωληνωτό χωροδικτύωμα με ενισχύσεις, προσφέρει σταθερότητα και ακαμψία επιτυγχάνοντας τη μέγιστη ευελιξία και ακρίβεια στην οδήγηση. Τα αντίβαρα τιμονιού παρέχουν μεγαλύτερη αδράνεια στο τιμόνι για καλοζυγισμένη οδήγηση.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Κατασκευαστής SYM
Μοντέλο Maxsym 600i ABS
Αντιπρόσωπος Γκοργκόλης Α.Ε.
Τιμή Αναμένεται
Εγγύηση 2 Χρόνια
   
Κινητήρας  
Τύπος Μονοκύλινδρος 4-χρονος 4-βάλβιδος με 1 ΕΕΚ
Κυβισμός 565
Διάμετρος/Διαδρομή 92mm x 85mm
Σχέση συμπίεσης 10,5
Τύπος μετάδοσης Συνεχώς Μεταβαλλόμενη
Τροφοδοσία Ψεκασμός
Ανάφλεξη Ηλεκτρονική CDI, μεταβαλλόμενη 
Σύστημα ψύξης Υγρόψυκτος
Σύστημα εκκίνησης Μίζα
Τύπος συμπλέκτη Αυτόματος Φυγοκεντρικός CVT
   
Πλαίσιο  
Τύπος Διπλό σωληνωτό, ατσάλινο
Μήκος (mm) 2.270
Πλάτος (mm) 825
Ύψος (mm) 1410
Ύψος σέλας (mm) 750
Μεταξόνιο (mm) 1555
Βάρος κενό (kg) 233
Χωρητικότητα ρεζερβουάρ (lt) 14,2
   
Αναρτήσεις  
Εμπρός Yδραυλικό τηλεσκοπικό πιρούνι διαμέτρου 41 mm, διαδρομής 106mm
Πίσω Δύο αμορτισέρ διαδρομής 108mm, προφόρτιση ελατηρίων
   
Φρένα  
Εμπρός Δύο δίσκοι 275mm, με δαγκάνες ακτινικής τοποθέτησης τεσσάρων εμβόλων, συνδυασμένο σύστημα και ABS
Πίσω Δίσκος 275mm, με δαγκάνα δύο εμβόλων και συνδυαζόμενο σύστημα και ABS
   
Ελαστικά  
Μπροστά 120/70-15
Πίσω 160/60-14
   
Επιδόσεις  
Μέγιστη ισχύς (hp/rpm) 46/6.750
Μέγιστη ροπή (Nm/rpm) 49Nm/5000 rpm

 Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2021 22:24

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Test – SYM GTS 300i F4 ABS Test - SYM Symphony ST200i CBS 2015 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon