.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 02 Νοεμβρίου 2016 12:07

Έρχεται Ευρώπη το CFMoto 650MT!

 

Θα το δούμε στην EICMA;

 

Την δική της αίσθηση αναμένεται να προκαλέσει η CFMoto στη διεθνή έκθεση που θα πραγματοποιηθεί στην Ιταλία την ερχόμενη εβδομάδα, με την παρουσίαση του νέου 650MT.

Η νέα μοτοσικλέτα της CFMoto, τη σχεδίαση της οποίας έχει επιμεληθεί ο οίκος Kiska, μπαίνει κατευθείαν στα βαθειά αφού ανήκει στην δημοφιλέστατη κατηγορία των adventure μοτοσικλετών μεσαίου κυβισμού.

Με σχεδίαση που ξεχωρίζει, χωρίς να προκαλεί, δικύλινδρο εν σειρά κινητήρα 650 κ.εκ. 70 ίππων και αρκετά κοινά μηχανικά μέρη με τα άλλα δύο γυμνά δικύλινδρα της εταιρίας, το 650ΜΤ είναι μια μοτοσικλέτα που φημολογείτο εδώ και αρκετό καιρό.

cfmoto 650MT2

Η διαδρομή των αναρτήσεων του 650MT ανέρχεται στα 170 χλστ. εμπρός-πίσω και οι τροχοί των 17 ιντσών με τα ασφάλτινα ελαστικά μας δίνουν αμέσως να καταλάβουμε ότι η CFMoto το έχει πιάσει το νόημα: δεν έχουμε να κάνουμε με ένα καθαρόαιμο on-off αλλά με ένα street μοντέλο ικανό να περάσει με ευκολία και από κακοτράχαλο έδαφος με το βάρος του να περιορίζεται στα 213 κιλά. Λογικό παρουσιάζεται και το ύψος της σέλας, στα 840 χλστ., με στόχο να βολέψει όσο το δυνατό περισσότερους αναβάτες.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τη νέα μοτοσικλέτα της CFMoto θα έχουμε λογικά την επόμενη εβδομάδα. Μείνετε συντονισμένοι.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 02 Νοεμβρίου 2016 12:24

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon