.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 01 Νοεμβρίου 2016 11:59

Bugatti Veyron Vitesse vs. BMW S 1000 RR

 

Oldies but Goodies!

 

 

Κυκλοφορεί εδώ και αρκετό καιρό στο Διαδίκτυο το συγκεκριμένο βίντεό είναι ωστόσο απλά απολαυστικό για όποιον το παρακολουθεί και εμείς θέλουμε να είμαστε σίγουροι ότι το έχετε δει όλοι σας!

Το superbike της γερμανικής εταιρίας απέναντι σε ένα από τα ακριβότερα και ταχύτερα αυτοκίνητα στον κόσμο με τιμή περίπου 1,5 εκατ. ευρώ χωρίς φόρους! Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο αναβάτης έχει αλλάξει μόνο τελικό στη μοτοσικλέτα του, όπως λέει χαρακτηριστικά στην αρχή του βίντεο και τίποτα άλλο, με την πανίσχυρη superbike να κοστίζει περίπου τα μισά από όσο κοστίζουν τα… ελαστικά της Bugatti. Ίσως αυτός είναι και ο λόγος που οι επιβαίνοντες της Veyron Vitesse δεν μπορούσαν να πιστέψουν την ήττα τους, στο τέλος της πρώτης κόντρας (εν κινήσει από τα 50 χλμ./ώρα) ζητώντας από τον αναβάτη να τους αφήσει να ξεκινήσουν αυτοί πρώτοι! Ακόμη και έτσι όμως δεν τα κατάφεραν και πολύ καλά!

Δείτε εδώ το S 1000 RR απέναντι στη Bugatti αλλά και μία Lamborghini ,αυτή τη φορά από στάση.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 01 Νοεμβρίου 2016 12:04

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon