.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016 10:38

Honda - Rever: νέα συνεργασία

 

Για την ώρα μόνο στις Η.Π.Α.

 

Η Honda στις Η.Π.Α. ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την φίρμα Rever, υπεύθυνη για το ομώνυμο Smartphone App, με το οποίο οι αναβάτες μοτοσυκλέτας καταγράφουν τις διαδρομές τους, και τις μοιράζονται με τους υπόλοιπους στο διαδίκτυο.

Η Rever είναι μια αμερικάνικη εταιρεία, με έδρα το Eagle στο Colorado και έτος ίδρυσης το 2015, η οποία έχει λανσάρει από το 2015 ένα Smartphone App με το ίδιο όνομα (Rever), το οποίο βοηθάει τους αναβάτες μοτοσυκλέτας να μοιράζονται διαδρομές και εμπειρίες.

honda rever3

Μέσω του App οι χρήστες μπορούν να δουν όμορφες διαδρομές, να ανακαλύψουν νέα μέρη για να οδηγήσουν τη μοτοσυκλέτα τους, και φυσικά να καταγράψουν τη δική τους διαδρομή, με τη βοήθεια του GPS του τηλεφώνου τους, με το App να συλλέγει στοιχεία όπως την μέση ταχύτητα της μοτοσυκλέτας, το υψόμετρο, κλπ.

Από το 2015, το App της Rever χρησιμοποιείται από αναβάτες σε 119 χώρες του κόσμου, ενώ διατίθεται τόσο για iOS όσο και για Android.

Πρόσφατα και η BMW Motorrad είχε ανακοινώσει τη συνεργασία της με το Rever, ενώ το ίδιο κάνει τώρα και η Honda Powersports (Η.Π.Α.).

Στα πλαίσια της συνεργασίας Honda-Rever η δεύτερη σχεδίασε ορισμένες special διαδρομές για τους κατόχους Honda, αλλά και κάποιες... προκλήσεις (πχ. Weekend Warrior Challenge, στην οποία υπάρχει κατάταξη με τους αναβάτες που κάλυψαν τα περισσότερα χιλιόμετρα).

honda rever2

Κερασάκι στην τούρτα, τα βραβεία που κερδίζει ο νικητής της κάθε πρόκλησης, όπως κράνη Honda Arai Tour-X4 (!), κ.α.

Επισκεφθείτε τη σελίδα Adventure της Honda στις Η.Π.Α. για να πάρετε μια ιδέα της συνεργασίας.

Μακάρι να βλέπαμε κάποια αντίστοιχη κίνηση και για την Ευρώπη.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016 10:38

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon