.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2016 12:13

Bombardier: Θα αρχίσει ξανά την παραγωγή μοτοσυκλετών;!

 

Δήλωση που ανάβει φωτιές

 

Μια δήλωση στελέχους της Bombardier έβαλε φωτιά στα σενάρια μιας υποθετικής επιστροφής της καναδικής εταιρείας στην παραγωγή μοτοσυκλετών!

Όλα ξεκίνησαν με τη δήλωση του Benoit Poirer, ενός Καναδού οικονομικού αναλυτή, που πρότεινε να επιστρέψει η BRP ξανά στην παραγωγή μοτοσυκλετών, ως μέρος του αναπτυξιακού σχεδίου της εταιρείας.

Θυμίζουμε πως η Bombardier σταμάτησε να κατασκευάζει μοτοσυκλέτες τη δεκαετία του 1980 (τότε υπό το όνομα Can-Am), ενώ εμείς τη γνωρίζουμε από τα ATV / SSV της Can-Am (μετονομάστηκαν από Bombardier σε Can-Am το 2006), από το τρίτροχο όχημα Spyder και από τα Sea-Doo και Ski-Doo -μεταξύ άλλων, καθώς πρόκειται για γιγάντια εταιρεία με αμέτρητες δραστηριότητες.

Θεμιτή η πρόταση του Poirer, όμως αυτό που δεν περίμενε κανείς ήταν μια απάντηση από την BRP.

morissette

Η απάντηση ήρθε, από το στόμα του Sylvainn Morissette, Υπεύθυνου Επικοινωνίας σε παγκόσμιο επίπεδο για  τη BRP, ο οποίος όταν πληροφορήθηκε την πρόταση του Poirer δήλωσε: "Οι μοτοσυκλέτες θα μπορούσαν να είναι μια επιλογή για εμάς."

Θα δούμε άραγε μια νέα σειρά μοτοσυκλετών από την Can-Am στο μέλλον;

Αν κρίνουμε από την υπέρ-παραγωγή οχημάτων των τελευταίων ετών, και από τη φουρνιά του 2017 και από τις δηλώσεις της φίρμας πως θα παρουσιάζουν ένα ATV / SSV κάθε 6 μήνες για τα επόμενα 4 χρόνια, η εταιρεία βρίσκεται σε κάθετα ανοδική πορεία και δεν μπορούμε να αποκλείσουμε την επέκταση της και στους 2 τροχούς, ένα γνώριμο από την ιστορία της χώρο.

Μάλιστα το εργοστάσιο που διαθέτει η BRP στο Μεξικό, ίσως μπορέσει να παίξει καίριο ρόλο στο χαμηλό κόστος παραγωγής αυτών των υποθετικών μοτοσυκλετών.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 23 Αυγούστου 2016 20:57

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon