Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 14 Απριλίου 2016 12:38

Η SYM Μέγας Χορηγός του 2ου Scooter Rally Αντοχής

 

Το Rally θα διεξαθεί 28 & 29 Μαΐου 2016

 

Ο Μεγάλος Χορηγός στην φετινή διοργάνωση του 2ου Scooter Rally Αντοχής θα είναι η SYM-Γκοργκόλης Α.Ε., μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου των δικύκλων!

Η εταιρεία είναι πάντα κοντά στο Scooter Club Hellas και από φέτος και στο Ελληνικό Scooter Rally Aντοχής.

Η διοργάνωση του Scooter Rally Αντοχής ευχαριστεί πολύ για την προθυμία της SYM να βοηθήσει στην διοργάνωση του «αγώνα».

Ας δούμε τι εστί 2ο Scooter Rally Αντοχής μέσα από το δελτίο τύπου των διοργανωτών

"Tο 2ο Scooter Rally Αντοχής με θέμα «Ταξιδεύοντας στα χνάρια της Ιστορίας» είναι και πάλι γεγονός. Μετά τη περσινή επιτυχία της πρώτης διοργάνωσης, σκεφτήκαμε να ανεβάσουμε λίγο το πήχη και να διοργανώσουμε ένα 2ημερο οδοιπορικό με πολλές εκπλήξεις με σκοπό να ευχαριστηθούν ακόμα περισσότερο όλοι οι συμμετέχοντες.

Οι ημερομηνίες διεξαγωγής θα είναι η 28 & 29 Μαΐου 2016.

Οι ανωτέρω ημερομηνίες δύναται να αλλάξουν λόγω καιρικών συνθηκών ή άλλου απρόβλεπτου προβλήματος. 

Ο χώρος διεξαγωγής θα είναι οι νομοί Αττικής, Κορινθίας και Αργολίδας.

Η Διανυκτέρευση θα γίνει στο Τολό.

Σκοπός της εκδήλωσης αυτής είναι η κάλυψη μιας μεγάλης χιλιομετρικής απόστασης (600-650 χλμ) σε δύο ημέρες οδηγώντας κυρίως σε επαρχιακό οδικό δίκτυο, με ασφάλεια και φυσικά ακολουθώντας τον Κ.Ο.Κ. Είναι πολύ σημαντικό και πρέπει να σημειωθεί, ότι δεν υπάρχει κανενός είδους αγωνιστικός χαρακτήρας στην διοργάνωση αυτή και δεν έχει καμιά απολύτως σημασία η ώρα που θα τερματίσει ο κάθε συμμετέχων.

Στην διάρκεια του οδοιπορικού θα υπάρχουν σημεία φωτογράφησης που υποδεικνύονται από τους διοργανωτές, όπως επίσης κάποιοι γρίφοι, και παιχνίδια. Όλα αυτά μαζί (φωτογραφίες, γρίφοι και παιχνίδια) θα προσμετρηθούν για τον κάθε συμμετέχοντα έτσι ώστε να βγει μια βαθμολογία για τον καθένα και μια γενική κατάταξη.

Δικαίωμα συμμετοχής έχει κάθε νόμιμος οδηγός, ανεξαρτήτως μάρκας scooter, τύπου και κυβισμού. Επίσης μπορεί να συμμετέχει οποιοδήποτε άλλο δίτροχο. Οι οδηγοί μπορεί να είναι από συνειδητοποιημένοι ταξιδιάρηδες, έως αρχάριοι που θέλουν να εξερευνήσουν τις δικές τους δυνατότητες ή του πιθανόν καινούργιου δίτροχού τους. Μπορούν επίσης να έχουν και συνεπιβάτη, απόφαση πράγματι γενναία, που δείχνει ‘αντοχές’.

Κατά την διάρκεια του Scooter Rally Αντοχής, θα αναπτυχθεί η ομαδικότητα και η συντροφικότητα στους συμμετέχοντες, ενώ στο τέλος οι περισσότεροι θα νοιώθουν σαν να γνωρίζονται καιρό, έχοντας βοηθήσει ο ένας τον άλλο σε απρόοπτα, αναγνώριση σωστής πορείας κλπ.

Σημείο εκκίνησης θα είναι τα κεντρικά γραφεία της χορηγού εταιρείας SYM (ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. που βρίσκονται στην Καλλιθέα και επί της οδού Θησέως 312 http://www.gorgolis.gr  https://goo.gl/maps/NSPAihvcNq72

Οι αναχωρήσεις θα ξεκινήσουν από τις 08:30. Ο τερματισμός θα γίνει στην παραλία Λουτρακίου.

Στον τερματισμό θα απονεμηθούν στους συμμετέχοντες οδηγούς, μπλούζες, αναμνηστικά και διπλώματα, ενώ λίγες μέρες μετά θα γίνει η εκδήλωση απονομής για τις τρεις πρώτες θέσεις με τα μεγάλα έπαθλα."

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 19 Απριλίου 2016 17:49

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube