.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2016 11:36

Harley-Davidson. Πρεμιέρα της ταινίας για τον stuntman Evel Knievel

 

Και παρουσίαση της custom μοτοσυκλέτας ΝΥΧ

 

Το ντοκιμαντέρ Being Evel, που παρουσιάζει την απίστευτη ιστορία του θρυλικού stuntman Robert "Evel" Knievel θα κάνει πρεμιέρα στην αντιπροσωπεία της Harley-Davidson Athena, το Σάββατο στις 19 Μαρτίου στις 20.30, όπου θα αποκαλυφθεί επίσης στο κοινό, η ‘NYX’, η custom μοτοσυκλέτα που δημιουργήθηκε από την H-D Athena για να λάβει μέρος στο διεθνή διαγωνισμό ‘The Battle Of the Kings’.

Η πρόσκληση για το event "Good vs Evel" είναι ανοιχτή σε οποιονδήποτε έχει πάθος για τον μοτοσυκλετισμό. Καθώς οι προσκλήσεις είναι περιορισμένες, οι φίλοι της μοτοσυκλέτας καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή το συντομότερο, αποστέλλοντας μήνυμα στο https://www.facebook.com/Harley.Davidson.Athena.

nyx

Οι συμμετέχοντες στην προβολή θα έχουν την ευκαιρία να δουν ζωντανά, με σάρκα και οστά τη 'Νύχτα', τη μοτοσυκλέτα που δημιουργήθηκε από τη Harley-Davidson Athena για να συμμετέχει στο διεθνή διαγωνισμό 'The Battle Of The Kings'. Επιπλέον, θα έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν ένα custom limited edition print, το οποίο δημιουργήθηκε από τη Harey-Davidson σε συνεργασία με τον εικαστικό καλλιτέχνη Ryan Quickfall, σε 100 αντίτυπα περιλαμβάνουν 4 artworks το καθένα. Φίλοι της Harley-Davidson, λάτρεις του customizing και όλοι όσοι αγαπούν τους δύο τροχούς, θα έχουν επιπλέον τη δυνατότητα να προγραμματίσουν ένα Test-Ride με σχεδόν οποιαδήποτε μοτοσυκλέτα της γκάμας της Harley-Davidson κατά το Harley on Tour που θα ακολουθήσει στις 9&10 Απριλίου.

evel

Ο Evel Knievel, ήταν ένας μοτοσυκλετιστής ο οποίος ακολούθησε τη δική του διαδρομή. Μια διαδρομή που ενσωματώνεται απόλυτα στο επαναστατικό πνεύμα της Harley-Davidson. To ντοκιμαντέρ Being Evel αφηγείται την απίστευτη ιστορία του Robert ‘Evel’ Knievel. Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει όλα τα ριψοκίνδυνα stunts, αλλά και να δει τι κρύβονταν πίσω από το μύθο καθώς και να γνωρίσει τη σκοτεινή πλευρά του ανθρώπου. Η Harley-Davidson είναι ιδιαίτερα χαρούμενη, που θα δώσει την ευκαιρία στο Ευρωπαϊκό κοινό να απολαύσει την ιστορία και να πάρει μια γεύση από την κουλτούρα του customizing που αποτελεί μέρος του πυρήνα του brand.

Δείτε το trailer του ντοκιμαντέρ Being Evel.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2016 18:42

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon