.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2016 11:09

Ολοήμερο Power Day στο Αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων

 

Την Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

 

Το Track-Day.gr διοργανώνει ολοήμερο Power Day στο Αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων, την Κυριακή 20 Μαρτίου 2016. Την ίδια ημέρα που ξεκινά το MotoGP, ξεκινούν και τα Power Days με την Michelin τον αποκλειστικό προμηθευτή ελαστικών της κορυφαίας κατηγορίας του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος να είναι ο μεγάλος χορηγός των εκδηλώσεων.

Η ΤΕΟΜΟΤΟ - KAWASAKI θα είναι εκεί με τον αρχιμηχανικό της Αποστόλη Λαμπαδάρη για τον τεχνικό έλεγχο των μοτοσυκλετών.

Η ΚΤΜ – South East Europe θα δώσει και εκείνη το παρών με τα νέα -READY TO RACE- μοντέλα του 2016 που θα είναι διαθέσιμα για Test-Ride.

Και η MV Agusta F3 800 ABS θα βρίσκεται εκεί για test-ride, προσφέροντας σε όλους μια πραγματικά ονειρική εμπειρία!

Παρών και υποστηρικτής των εκδηλώσεων σε Μέγαρα και Σέρρες θα ειναι η κάθετη μονάδα HONDA-ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΟΣ.

Επίσης η ΕΚΟ, με τα κορυφαία της καύσιμα ΕΚΟ-RACING 100 και DIESEL AVIO.

Η πίστα θα είναι ανοιχτή για την προσέλευση των συμμετεχόντων από τις 8:00 το πρωί (09.00 ξεκινά το 1ο Group) μέχρι τη δύση του ηλίου. Ενδιάμεσα (το μεσημέρι) θα υπάρξει διάλλειμα με το γνωστό σε όλους γεύμα που έχει ταυτιστεί με τα Track-Day.gr. Επίσης, θα υπάρχουν νερό, φρούτα και χυμοί για όλους τους αναβάτες. 

Οι συμμετέχοντες θα χωριστούν σε 3-4 γκρουπ ανάλογα με το επίπεδο της οδήγησης τους (αρχάριοι - έμπειροι - προχωρημένοι). 

Το κόστος συμμετοχής στο ολοήμερο Power-Day θα είναι 60 ευρώ.

-Απαραίτητες προϋποθέσεις για την συμμέτοχη των αναβατών είναι δίπλωμα οδήγησης και μοτοσικλέτα σε καλή λειτουργική κατάσταση.

Το κατάστημα ελαστικών μοτοσικλέτας WHEELCITY θα είναι εκεί για τον έλεγχο των ελαστικών σας και τις απαραίτητες συμβουλές ενός εξειδικευμένου τεχνικού ελαστικών, καθώς και με μεγάλες προσφορές σε ελαστικά Michelin για την μέγιστη οδηγική σας απόλαυση. Για την προμήθεια των ελαστικών σας στις προνομιακές αυτές τιμές από το κατάστημα WheelCity χρήσιμη θα ήταν η προσυνεννόηση στο τηλέφωνο 2109018066.

Η Wolf-Racing του Γιώργου Παρασκευά θα είναι στην πίστα για τις πιθανές συμβουλές και ρυθμίσεις των αναρτήσεων των συμμετεχόντων που ενδιαφέρονται για το επόμενο στάδιο ασφάλειας και ρυθμίσεων της ανάρτησης της μοτοσικλέτας τους.

Το Halaris Bikes Center παρέχει δυνατότητα ενοικίασης εξοπλισμού (κράνος - μπότες - γάντια - φόρμα) σε όλα τα μεγέθη με το κόστος να ανέρχεται στα 20 ευρώ για φόρμα μόνο και 30 ευρώ μαζί με μπότες. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, επικοινωνήστε εγκαίρως με τον Γιώργο Χάλαρη, στο τηλέφωνο 6974-406054 ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για να κάνετε κράτηση του εξοπλισμού που σας ενδιαφέρει. Τα αναλώσιμα ανταλλακτικά για τη μοτοσικλέτα σας (τακάκια - γρανάζια – αλυσίδα, κλπ) μπορείτε να τα προμηθευθείτε σε προνομιακές τιμές από το κατάστημα Halaris Bikes Center (Δωδεκαννήσου 67, Πειραιάς τηλέφωνο 2104210002-3). 

Με γνώμονα την ασφάλεια και τη συνεχή βελτίωση των συμμετεχόντων στην πίστα θα υπάρχουν οι κριτές της IRON TEAM.

Όπως σε όλες τις διοργανώσεις του Track-Day.gr , για την ασφάλεια των συμμετεχόντων, θα υπάρχει στην πίστα ασθενοφόρο με γιατρό, και πλοηγοί για την ομαλή ροή των γκρουπ. 

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, επικοινωνήστε με τον Γιώργο Χάλαρη στο 6974406054 ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

trackday2

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2016 20:12

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon