.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 29 Φεβρουαρίου 2016 11:12

Άλλαξε χέρια η Bell Helmets

 

Από την BRG Sports πουλήθηκε στην Vista Outdoor

 

Η Vista Outdoor ανακοίνωσε πως μετά από συμφωνία με την BRG Sports αγόρασε όλο τον τομέα Action Sports της εταιρείας, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τα γνωστά κράνη της Bell.

Στην αγορά περιλαμβάνονται τόσο οι μάρκες Bell και Giro, όσο και οι C-Preme και Blackburn, δηλαδή όλος ο τομέας Action Sports της BRG Sports, στον τομέα ποδηλάτου, μοτοσυκλέτας, σκι και snowboard, και διαφόρων αξεσουάρ.

Αυτή είναι η τρίτη εξαγορά της Vista Outdoor μέσα σε ένα χρόνο, με στόχο να γίνει η εταιρεία ένας από τους ηγετικούς ομίλους outdoor sports του κόσμου. Σημειώστε πως μεταξύ άλλων η Vista Outdoor κατέχει τις CamelBak και Bollé.

Η εξαγορά πρέπει τυπικά να επικυρωθεί μέσα στις επόμενες 30-60 ημέρες.

Σύμφωνα με τους όρους της εξαγοράς, η Vista Outdoor θα πληρώσει 400 εκατομμύρια δολάρια μετρητά, συν κάποια έξτρα σε περίπτωση που η σειρά προϊόντων Powersports πιάσει συγκεκριμένους στόχους.

Η εξαγορά της Action Sports -που έχει έδρα την Scotts Valley στην Καλιφόρνια- περιλαμβάνει και 600+ υπαλλήλους των εταιρειών της.

Σημειώνουμε πως πρόσφατα η Bell Helmets είχε παρουσιάσει ορισμένα πολύ ενδιαφέροντα κράνη, όπως το επαναστατικό carbon Pro Star, και τα Bell 360fly με ενσωματωμένη κάμερα 360 μοιρών. 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 08 Μαρτίου 2016 20:42

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ICON 1000 Major Tom - Video Ducati Meccano Monster 1200 S »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon