.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 02 Δεκεμβρίου 2015 12:30

Επίσημο βίντεο για τα KTM 125 & 200 Duke 2016 - Video

 

Safe Power

 

 

Η ΚΤΜ ανέβασε στο youtube το επίσημο βίντεο των 125 & 200 Duke του 2016, όπου 2 αναβάτες, ντυμένοι από την κορφή ως τα νύχια με ρούχα και αξεσουάρ της εταιρείας βολτάρουν σε εγκαταλελειμμένα κτήρια, κάνοντας και κάνα stunt για να περνάει η ώρα.

Safe Power είναι ο τίτλος του βίντεο, με τις 2 μοτοσυκλέτες να πληρούν και τις 2 λέξεις του, τόσο με τον κορυφαίο εξοπλισμό και το στάνταρ ABS, όσο και με τους ιδιαίτερα δυνατούς κινητήρες για τις αντίστοιχες κατηγορίες κυβισμού τους. Να έλειπε και το selfie stick που κάνει και αυτό την εμφάνιση του μέσα στα πλάνα του βίντεο (πρώτη φορά σε βίντεο της ΚΤΜ; έτσι πιστεύουμε), όλα θα ήταν τέλεια. Αλλά ζούμε στην εποχή των σέλφις, οπότε...

Α, και που είστε... και εμείς ψαρώσαμε στην αρχή με το πλάνο όπου ο ένας αναβάτης περνάει πάνω από τον άλλο, κάνοντας wall-riding στον τοίχο. Μετά παγώσαμε την εικόνα και αποκαλύφθηκε το έξυπνο τρικ του σκηνοθέτη. :-)

Δείτε το βίντεο.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 02 Δεκεμβρίου 2015 19:30

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon