.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2015 10:15

Αναβάτρια σώζει γατάκι - συγκινητικό video

 

Γρήγορες οι αντιδράσεις της

 

 

Μια αναβάτρια CBR250R στις Η.Π.Α. με την onboard κάμερα της να γράφει, έχει σταματήσει στο φανάρι, και χασμουριέται περιμένοντας να ανάψει πράσινο, όταν ξαφνικά καταλαβαίνει πως το... φύλλο στη μέση της διασταύρωσης δεν είναι φύλλο αλλά ένα γατάκι που έπεσε από ένα αυτοκίνητο! Η συνέχεια είναι συγκινητική.
 
H αναβάτρια κάνει απεγνωσμένες κινήσεις στους οδηγούς για να δουν το γατάκι και να μην το πατήσουν, κατόπιν αφήνει τη μοτοσυκλέτα της στη μέση του δρόμου, και τρέχει να σώσει το γατάκι. Κατόπιν, το δίνει προσωρινά σε μια περαστικό που έχει αντιληφθεί τι γίνεται, μέχρι να πάρει το CBR από τη μέση της διασταύρωσης και να παραλάβει το γατάκι.
 
Για την ιστορία, εκείνο φαίνεται να πέφτει στην αρχή του βίντεο από κάποιο αυτοκίνητο, καθώς μάλλον κρυβόταν κάτω από το καπό. Η αναβάτρια το κράτησε, και το ονόμασε... Skidmark. 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2015 17:11

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon